Gratis sex sprøjteorgasme video

gratis sex sprøjteorgasme video

Hvis kvinden er seksuelt ophidset vil dette område kunne føles fast og rundt og som en hævelse mod fingerspidserne.

Ved fortsat stimulering af G-punktet hævder mange kvinder at de får en intens lystfølelse i underlivet, og denne lystfølelse kan til slut udløse en dyb vaginal orgasme.

Det er generelt ingen god idè at gå i gang med at stimulere G-punktet umiddelbart efter, at man har smidt tøjet. Det centrale her er, at hun bør være våd i skeden, før du begynder at stimulere G-punktet. Hun bør ligge på ryggen, helst med knæene bøjet og fodsålerne ned på sengen. Læg gerne en lille pude under hendes numse for at løfte underlivet lidt.

Lad to fingre glide forsigtig ind i skeden, med håndfladen op. Husk hele tiden at spørge hende hvordan det føles. God kommunikation er nemlig en forudsætning for at I skal lykkes med både at finde og stimulere G-punktet. Fingrene presses først ganske let mod skedevæggen ca. Måske føles det som revner. Press lidt hårdere langs denne del af skedevæggen, og husk at spørge hende hvordan det føles.

Hvis hun ikke føler noget specielt denne gang, trækker du fingrene lidt ud og fortsætter et stykke tid i dette området. Nogen kvinder vil være mest følsomme på den yderste del af G-punktet, mens andre igen er mere følsomme på den midterste eller inderste stykke. Du fortsætter med at stimulere kun på det område, og vil snart kunne mærke en hævelse mod fingerspidserne. Du har nu lokaliseret G-punktet. Lad fingrene eller evt.

Stop af og til og lad fingerspidserne gå i cirkelbevægelser over den hævelse som udgør G-punktet. Forsøg at holde en jævn rytme samtidig som du øger trykket lidt. Nogen kvinder vil måske føle en trang til at tisse. I så fald stopper du op et lille øjeblik.

Hvis trangen til at tisse bliver ved, så bør hun eventuelt gå på toilettet og tømme blæren. Når du stimulerer G-punktet så vil der sprede sig en intens lystfølelse i hele underlivet — inkluderet området rundt om blæren.

Køb bedste G-punktslegetøj her. Denne lystfølelse vil derfor for enkelte kvinder kunne give en følelse af at hun skal tisse. Når trangen til at tisse forsvinder eller efter at hun eventuelt har tømt blæren, så fortsætter du med at stimulere G-punktet på samme måde som beskrevet før. Hun vil måske begynde at vise både gennem lyd og kropsbevægelser, at hun nyder denne stimulering og den opbyggede seksuelle spændinng vil til slut få sit afløb gennem en intens orgasme.

Nogen kvinder vil måske udskille en del væske under denne orgasme, og dette kaldes ejakulation. Denne væske er ikke urin. Ved fortsat stimulering af G-punktet efter denne orgasme, er det mulig at du kan give hende en ny orgasme kort tid efter. Så hvorfor stoppe når det føles godt? Fortsæt derfor med at stimulere hendes G-punkt gennem den første orgasme og ind i den næste. Men husk hele tiden at spørge hende hvordan det føles, så du ikke gør noget, som føles ubehagelig for hende. Kvalitet er trods alt vigtigere end kvantitet!

Sprøjteorgasmer er et af de emner indenfor sex, som er omgærdet af mystik og nysgerrighed. Er det alle kvinder, der kan få en sprøjteorgasme? Hvordan kan man give en kvinde en sprøjteorgasme?

Spørgsmålene er mange, hvilket vi også oplever. Hvis du er en af dem, der godt kunne tænke sig at udforske sprøjteorgasmer, hvad end du allerede har prøvet at få en, eller er nybegynder, så læs med herunder, og få tipsene til hvordan du kommer i gang på egen hånd. Husk at ejakulation er en naturlig del af kvindens seksualitet. Begynd med at indtage en komfortabel stilling og slap helt af.

Vær villig til at eksperimentere og prøv nye stillinger og teknikker til I finder noget, som fungerer for jer. Hav et åbent sind til det, som er nyt. Det kræver tid, øvelse og tålmodighed for at få det til det. Ejakulation er udskilning af væske. Det bedste eksempel på ejakulation er måske mandens sædudtømning. Men også mange kvinder kan ejakulere, eller udskille væske under orgasmen. Og da snakker vi ikke om den normale fugtighed som opstår i skeden.

Vi snakker faktisk om en udløsning, som på mange måder kan sammenlignes med den manden har — mange kender det, som en sprøjteorgasme.

Det er særligt efter , at der er blevet forsket på kvinders ejakulation. Før denne tid blev ejakulation hos kvinder stort set afvist som vrøvl af fagfolk læger, gynækologer, psykiatere, etc. Dette førte ofte til unødvendige operationer for at rette op på inkontinens hos kvinder , dyr terapi for at finde ud hvad der lå bag inkontinens og i enkelte tilfælde endog skilsmisse fra oprørte ægtefæller.

Der må det imidlertid siges, at ejakulation og sprøjteorgasmer hos kvinder slet ikke er så ukendt, som enkelte måske tror, for selv Aristoteles skal have skrevet om dette i sin tid. Kvindelig ejakulation indebærer udskilning af væske fra urinrøret. Denne væske er imidlertid ikke urin, og selve ejakulationen er ofte efterfuldt af en dyb orgasme. Stimulering af G-punktet er den mest kendte metode for at opnå denne ejakulation, men ikke nødvendigvis den eneste.

Lad det være sagt en gang for alle, at ikke alle kvinder ejakulerer og fremprovokerer en sprøjteorgasme. Blandt dem, som gør det, er det ofte stor forskel på den mængde væske som udskilles, akkurat på samme måde som mænd udskiller forskellige mængder væske under sædudtømmingen. For nogen kvinder kan det være nogle få dråber væske, mens hos andre kan der være nok væske til at fylde en tekop. Når det gælder selve ejakulationen, så kan også den opleves forskelligt.

Nogen vil mærke, at der render mere væske end normalt, og at sengen bliver ganske våd. Andre igen kan opleve ejakulationen som en kraftig stråle fra urinrøret. Videre forskning på denne væske har slået fast, at det ikke drejer sig om urin. Selv om det ikke hersker fuld enighed om det, så mener de fleste forskere, at denne væske kommer fra nogle kirtler, som ligger i vævet ved selve urinrøret urinrørssvampen.

Stimulering af G-punktet fører til, at disse kirtler producerer den væske, som så udskilles under sprøjteorgasmen. Kendskab om G-punktet og ejakulation vil kunne udvide kvinders seksuelle repertoire og samtidig give dem et mere fuldstændigt sexliv. Forudsætningen er, at man accepterer alle sider ved sin egen sexualitet.

Der findes med andre ord ingen grund til at undertrykke den nydelse, mange kvinder føler under selve ejakulationen. Men samtidig bør der måske også advares mod, at man fokuserer for meget på G-punktet og ejakulationen.

Hvis man bliver for målorienteret og kun fokuserer på teknikker for at fremskaffe denne specielle orgasme, så vil sexlivet miste lidt af gnisten og så har man glemt det vigtigste af alt, nemlig at sex skal være sjovt! Det vil sige, at de får sprøjteorgasmer hver gang, de dyrker sex — om de vil det eller ej, Med denne risiko in mente, bør du overveje, om du overhovedet har lyst til at begynde at eksperimentere med sprøjteorgasmer?

Hvis du er en af dem, som sprøjter mod din vilje, kan I forsøge jer med stillinger, hvor penis ikke rammer og stimulerer G. For nogle virker det, for andre gør det ikke, men der er desværre ikke så mange alternativer. Mange mænd ved det ikke engang selv.

Men lige bag pungen sidder en erogen zone, som ofte kaldes mandens g-punkt. Det kan nemmest beskrives som mellemkødet, hvor det gør godt med berøring eller let tryk med en eller to fingre eller tungen. Teknisk set er der tale om massage af prostata, hvilket både kan gøres indvendigt og udvendigt. For de fleste er det for grænseoverskridende med en finger oppe i sin mand. Men efter sigende skulle det være en sensationel oplevelse.

Tør du og din partner at være hæmningsløse, får du her teknikken. Husk sikkerhed, renlighed og en god glidecreme. Lad din finger blidt trænge op i ham til og med andet led på fingeren. Nu skulle du gerne mærke bagsiden af prostata — den mærkes som en hård knude på størrelse med en kastanje.

Du skal dog ikke være alt for brutal og hurtig, når du har din finger oppe i hans endetarm. På den måde kan du blidt stimulere hans prostata indefra. Lange negle må frarådes. Masser af kvinder har svært ved at få orgasmer. Men det kan der gøres noget ved. I 20 år har seksualterapeut Pia Struck undervist hundredvis af kvinder — og næsten alle er gået fra hendes workshops med et smil om munden og mindst én god orgasme i bagagen.

Der er rigtig mange kvinder, som har svært ved at få orgasme sammen med en mand. Der er kvinder, som godt kan få orgasme, når de onanerer med f. Og der er et pænt stort antal kvinder, som slet ikke har et onani-liv, men forventer at partneren skal sørge for det hele. Og så er der en masse kvinder, som slet ikke onanerer, men bare slukker for og lukker ned for hele flowet i kroppen, når de ikke har en partner, fortæller Pia Struck.

Og hun ved om nogen, hvad hun snakker om. Gennem de seneste 20 år har hun på workshops hjulpet cirka kvinder til et bedre sexliv — enten med sig selv i form af masser af god onani, eller sammen med en partner. Hun underviser både i det at få orgasmer, men også i at få bedre orgasmer.

Det gør de, fordi de hos Pia Struck lærer, hvordan de kan bruge deres krop på den rigtige måde. Ifølge hende er det nemlig muligt for alle at få orgasme — hemmeligheden er, at lære at arbejde med nogle særlige seksual-dynamiske kropsteknikker, der giver større seksuelt flow i hele kroppen. Kvinderne bliver opfordret til at gå hjem og træne teknikkerne grundigt, for som i så mange tilfælde gør øvelse mester. Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her.

Men det er en fejl: Hun opfordrer alle kvinder til at opgradere og værdsætte onanien som en selvstændig seksualitet, fordi ens onaniliv — det at elske med sig selv — er lige så værdifuldt som det at have partnersex. Desuden giver et rigt og hyppigt onaniliv næsten altid bedre partnersex. Pia Struck ser mange kvinder, som har svært ved at give slip på kontrollen — og kvinder, der føler, at de på kort tid skal kunne præstere en orgasme.

Men når vi presser os selv, vil den som regel ikke komme. Tværtimod skal vi slappe af og lade os flyde med. Vi skal have en kvindelig seksualitet, og den handler bl. Hvis vi lærer at udnytte de ressourcer, vores seksualitet og krop indeholder, kan vi derfor alle lære at give nok slip til at opleve massevis af dejlige orgasmer — også selv om det i starten kan synes svært.

Men selv i de tilfælde er der noget at gøre. Der findes simpelthen ikke håbløse tilfælde, siger Pia Struck. I dag betragtes orgasmen som en selvfølgelighed for langt de fleste kvinder, og mange — både mænd og kvinder — beskriver, hvordan glæden ved at give sin partner orgasme i langt højere grad overstiger nydelsen ved deres egen.

Der er faktisk ikke den ting, orgasmer ikke er godt for. De mindsker risiko for hjertesygdomme og brystkræft, styrker dit immunforsvar, giver dig bedre søvn, får dig til at se mere ungdommelig ud, regulerer din menstruationscyklus, letter dig for eventuelle menstruationskramper, reducerer kroniske smerter, reducerer stressniveau og styrker selvtilliden.

For de fleste skal klitoris med. Du kan mærke alt mellem 3 — 15 sammentrækninger, som regel i skede, livmoder og anus og dit blodtryk og puls topper, når du kommer. Et af de emner, der optager mange af os kvinder, er orgasmer! Ja, nogle har bare aldrig fået en orgasme. Orgasmen er i sig selv ikke nødvendigvis det vigtigste ved seksuel kontakt, men den manglende orgasme kan nogle gange afsløre dybere emotionelle problemer; angst for at slippe selvkontrol, mangel på kropslig selvtillid hvilket i øvrigt er helt overflødigt ifølge mændene selv , eller angsten for at slå til — eller sige fra, hvilket kan forplante sig i sexlivet.

Vi tænder med hjernen! Forestillingens verden er sexet, og det er i tankerne, at alt seksuel aktivitet starter. Forestil dig, at I spiser middag ude med jeres venner. Mens han taler, forsøg da at tænke på, hvad hans tunge vil kunne gøre senere, på dig. Lad dine øjne vandre henover hans krop. Tænk på, hvordan hans hånd og fingre der holder om et glas, føles når de rører dig de mest fantastiske steder. Prøve også at onanere, lige før sex.

Så har du forberedt din krop godt, og er det tættere på orgasmen. Hvis du tror at knibeøvelser kun er for gamle gifte koner, så har du taget helt fejl. Undersøgelser viser, at kvinder er tilbøjelige til at få flere og mere inderlige skede orgasmer, hvis de er gode til at lave deres knibeøvelser.

Skede orgasmer er ikke det samme som klitoris orgasmer, som altså er det de fleste kender og får. Du kan ikke styre hvor følsomt et g-punkt, eller andre steder inde i er, men du kan styrke din muskulatur ved at lave knibeøvelser dagligt.

Når du eksperimenterer med dine orgasmer alene, så læg mærke til, hvilke teknikker, bevægelser og så videre, der giver dig mest medvind. Lav gerne en slags logbog, hvor du noterer dine iagttagelser. Det kan man blive utrolig klog på sig selv af. Af og til kan man føle sig rigtig liderlig, og er det bare om at gribe chancen! Hop forspillet over, og lad ham penetrere dig uden noget forspil.

Det kan sagtens være rigtig frækt, at det går stærkt. Hvis du derimod ikke føler dig helt klar til sex, så kan oralsex være vejen frem og tage dig det tættere på orgasmen. Jo bedre din mand er til at kontrollere hans udløsning, desto bedre chance har du for at få mere end en orgasme.

Hvis du føler dig virkelig liderlig, så grib chancen, spring forspil over og lad ham trænge ind uden forspil overhovedet. Hurtighed kan være drønfrækt i sig selv. Hvis du kun føler dig en lille smule smålun, kan masser af oralsex være nødvendigt for at få dig over i lystens rige og tæt på orgasme. Jo bedre, han kan styre sin udløsning, jo bedre er dine chancer for at opnå flere orgasmer.

Rør blidt, men meget, på hans penis. Ved at gøre det under forspillet med din hånd, fisse eller tunge, så vil han blive mindre følsom når først i går i gang — og dermed holde længere tid. Hvis du føler han er lidt for tæt på at komme, så prøv at klemme ham om penisroden — et stramt greb i et par sekunder kan udsætte hans sædafgang. Du kan gøre ham sindssyg på den gode måde ved at gejle ham op til 7 eller 8, og derefter drosle ned igen af flere omgange, før du tillader ham få orgasme.

Hvis du sigter efter en klitoris orgasme, så find en sex stilling, hvor du eller din partner uden problemer har adgang til klitoris og dermed stimulere den med fingrene eller med en vibrator. Det er altså ikke at snyde, men at anerkende at din krop kræver mere stimulation end han gør.

Hvis du går efter G-punkts orgasmen, så kan du forsøge dig med at sidde ovenpå ham, eller en stilling bagfra, så hans penis har den helt rigtige vinkel. Prøv at sprede kønslæberne helt når han er inde i dig, og pres dem mod ham for at få max friktion på klitoris, og området ved urinrøret — det er fyldt med nerveender.

Hvordan han støder er vigtigt! Prøv at bede ham bevæge sit bækken i cirkler i stedet for op og ned. Formålet er at holde så meget af penisroden og hans krop i kontakt med hele dit underliv som muligt. Bed ham afveksle med korte, lette bevægelser i stedet for bare at køre de dybe og hurtige stød. Se sex ekspert Jacob Olriks video om stødteknik herunder.

Brug forskellig stimulering for hver orgasme. Du har nemlig større chance for at opnå mere end én orgasme, hvis I skifter mellem de forskellige former for nydelse. Veksl mellem oralsex og samleje med en finger på klitoris. Det kan også være, at en smule porno, der spiller i baggrunden, er lige hvad du har brug for at komme én gang til.

Samme trick gælder, hvis han er for tæt på orgasme: Du kan eventuelt skyde en afbrydelse ind, hvor du får ham til at give dig oralsex, indtil han lige er dampet af.

Vejrtrækning er essentiel i forhold til at nå orgasme. Men eksperterne er ikke helt enige om den bedste metode. Nogle siger, at dét at holde vejret, når du kommer, styrker fornemmelserne. Andre mener, at holder du vejret, så tvinger du blodet til at flyde imod din hjerne og væk fra dine kønsorganer. At fortsætte med at trække vejret dybt igennem orgasmen er anbefalet af spirituelle sex lærere, der hævder, at dyb vejrtrækning gør det nemmere for dig at få endnu en orgasme. Men der er dog bred enighed om, at hvis du vil mærke din orgasme over et større område end lige i fissen, så skal du starte før orgasmen ruller ind over dig.

Hvad der virker for netop dig, må du selv eksperimentere med. Det vigtigste er at afprøve teknikkerne. Vær opmærksom på, hvad din krop gør lige før orgasme. At kende vejen til din orgasme og hvad der udløser den, er utrolig nyttig viden. Fokusér på, hvad du helt af dig selv gør, når orgasmen er på vej, og prøv så at overdrive det. Hvis du normalt bliver helt stille og holder vejret, kan du prøve at gøre det næste gang du er ved at klimaks men ikke for længe!

Hvis du opdager, at du altid krummer tæer, når du kommer, så gør det på forhånd. Du kan komme til et punkt, hvor din hjerne tænker: Hun holder vejret og krummer tæer, hun er på vej til orgasme, jeg støtter lige op og får det til at ske. Og glem ikke at lave støj.

Det lyder og føles sexet, og det alene kan være meget overbevisende og få dig tippet ud over kanten. Men han er sandsynligvis også jaloux på din evne til at svæve i den skønne orgasme nydelse i timevis! Alt, hvad der forsinker hans orgasme, øger hans nydelse. Alt, hvad der fremskynder din orgasme, øger DIN nydelse.

Vis hinanden, præcis hvad der virker for at opnå den effekt! Hold op med at bekymre dig om, om han synes dine forespørgsler er underlige. En finger stukket op bagi lige på det rigtige tidspunkt kan for eksempel være lige det, der skal til, for at du kommer. Mange kvinder tør ikke bede om den slags, fordi de frygter, kæresten vil tænke, de er billige eller vulgære.

Helt ærligt, de fleste mænd vil elske at få lov at se den side af dig. Hvis du ikke har fået orgasme mens I elsker, så giv dig selv en bagefter. Han kan se på eller være med ved at lægge sin hånd ovenpå din. Onanér i det hele taget tit sammen. Forskerne hævder, at det øger din seksuelle appetit, fordi liderligheden vokser jo mere vi bruger den, uanset hvordan.

Mange kvinder og mænd bruger sex fantasier som katapult udi et orgasmisk kredsløb. Nogle kan faktisk ikke få orgasme uden. Det skal man ikke skamme sig over! Måske kan dine sex fantasier være med til at tænde ham, men hvis du ikke har lyst til at dele din indre film, så er det også okay. Og han er jo ikke tankelæser, vel? Der er omkring nerver, der ender i klitoris, og de har udelukkende til formål at fremme nydelsen. Til sammenligning har penis kun det halve antal.

Nogle er meget følsomme dér, mens andre skal have det lidt mere lige på og hårdt, når de bliver stimuleret. Klitoris er, ligesom en penis, et erektivt organ, der svulmer op, når du er seksuelt ophidset og langt de fleste kvinder anser klitoris som deres mest erogene zone og stimulerer hovedsageligt klitoris , når de onanerer.

Måske kan man derfor med rette sige, at der ikke findes to slags orgasmer — skede- eller klitorisorgasme — men at en skedeorgasme faktisk er en dyb klitorisorgasme. Pyt med hvad det hedder, så længe det er så skønt! Brug gerne en vibrator som supplement — det kan give det sidste skub til orgasmen. Det kan give nærhed og fastholde nydelsen, så hun måske får lyst at blive forkælet igen og nå flere, større orgasmer. Når mig og min kæreste knalder, gør det ofte ondt på hende. Jeg har overvejet, om jeg måske er for stor, men på den anden side har jeg ikke oplevet dette problem med andre kvinder.

Jeg synes selv jeg er gennemsnitlig, cm tror jeg. I forhold til størrelsen, bør du overveje hvor bred eller tyk din penis er. Det kommer an på, hvordan din penis og din kærestes vagina passer med hinanden.

Det, der specielt giver nydelse - eller smerte - er selve indgangen til vagina og når penis penetrerer. Hvis det er på grund af størrelsen, kan det løses med masser af forspil, så hun kan slappe heeelt af: Gør det til et mål for dig selv at kæle for hende, massere, nusse og slikke hele hendes krop i 30 minutter. Måske kommer hun til at slappe  så meget af, at hendes muskler i vagina også er afspændt og kan tage imod, selvom der ikke er meget plads.

Det kan også handle om smørelse: Er hun våd nok? Hvis det ikke har noget med størrelsen at gøre, kan der være andre, mere alvorlige ting på spil. Hun kan lide af vulvodyni eller vaginisme, uden selv at vide det.

Disse er henholdsvis smerter og muskelkramper i vagina. Der findes også specialiserede fysioterapeuter, der hjælper med at spænde af og åbne vagina. Årsagen kan være mange, hos nogle opstår det tilfældigt, mens andre har oplevet et traume, der har sat sig i vagina. Har hun altid haft det sådan? Du skal ikke behandle et eventuelt traume, men åbenhed kan have en effekt i sig selv. Jeg vil gerne give min dejlige kone en sprøjteorgasme og hun synes også det kunne være spændende, men hver gang jeg prøver at massere g-punktet sker der ikke noget.

Hvor er det dejligt at din kone har lyst til at prøve en sprøjteorgasme, det viser at hun har mod på det og er villig til at tage imod. Og stil ikke efter den: Sæt dig som mål, at hun skal have en dejlig g-punktsmassage. Hvis I begge er indstillet på nydelsen i sig selv og glemmer orgasmen lidt, forbygger I præstationsangst hos begge parter og giver plads til orgasmen. Sørg for at hun er rigtig tændt, før du masserer hendes vagina med fingrene.

Varm hende godt og grundigt op. Har hun fået en klitorisorgasme først, er hun mere følsom i vagina, når du masserer g-punktet.

Bed hende slappe helt af og tage dybe vejrtrækninger. Før ringe- og langefinger forsigtigt cm ind og masser blidt. Krum fingrende lidt, så du masserer mod maven. Vær opmærksom på hendes signaler. Nogle kvinder kan lide, at der er et hårdt pres: Massér op mod maven — ikke frem og tilbage.

..

STORE NØGNE PATTER STORE PATTER DK

dec Dating Se Devon får sprøjte orgasme i denne gratis sex film den flotte pige viser fissen tæt 9. nov Sprøjte video fyn orgasme Dalby sex piger. 3. jan Jan 28, - 3 Sep - Uformel affære online du sex on the beach video modne Til Mænd Video Skrövelev Sex Film Porno Sprøjte Orgasme Gratis. 7. dec i Nøgne Kvinder Foto Anal sex Tjek smukke rødhåret sprøjteorgasme. adult video jeg er single øster grønning gratis sex flim lækre danske.

: Gratis sex sprøjteorgasme video

VALHALLA VIBORG BORDEL ESCORT MASSAGE PIGER Og glem ikke at lave støj. Hvis det ikke har noget med størrelsen at gøre, kan der være andre, mere alvorlige ting på spil. Denne lystfølelse vil derfor for enkelte kvinder kunne give en følelse af at hun skal tisse. Vejrtrækning er essentiel i forhold til at nå orgasme. Lad fingrene eller evt. Andre mener, at holder du vejret, så tvinger du blodet til at flyde imod din hjerne og væk fra dine kønsorganer. Du er din egen hårdeste dommer.
Gratis sex sprøjteorgasme video Det kan nemmest beskrives som mellemkødet, hvor det gør godt med berøring eller let tryk med en eller to fingre eller tungen. Kvindelig ejakulation indebærer udskilning af væske fra urinrøret. Hvis kvinden er seksuelt ophidset vil dette område kunne føles fast og rundt og som en hævelse mod fingerspidserne. Det kan sagtens være rigtig frækt, at det går stærkt. Formålet er at holde så meget af penisroden og hans krop i kontakt med hele dit underliv som muligt. Gør jeg det mon rigtigt?
Gratis sex sprøjteorgasme video Escort merle urinsex porno

Gratis sex sprøjteorgasme video

Gratis sex sprøjteorgasme video