Piger der boller dyresex bordel

piger der boller dyresex bordel

Henrik Poulsen har malet Dong grøn Fyns Stiftstidne: Navne Henrik Poulsen fylder 50 år søndag den Der er ikke så mange af dem - de absolutte top-top-stjerner i dansk erhvervsliv. Der er Jørgen Vig Knudstorp, der reddede Lego. Der er Niels B. Krydstogtgæster besøgte "lukket" vandtårn: En pragtfuld udsigt Fyns Stiftstidne: Egentlig er Det Hvide Vandtårn i Fredericia lukket for tiden og har været det siden maj på grund af arbejdet med at brandsikre tårnet fra Men i anledning af lørdagens besøg af krydst….

Fodbold Søndag forhandles der igen om Umænd og kvindelandsholdet. Sport Der er fortsat mulighed for, at spillerne på kvindelandsholdet kan møde ind til den planlagte træningslejr mandag. Portræt af en vinder: Nej, jeg er pisserasende! Sport Marvin Pourié er besværlig. Marvin Pourié er frustreret. Marvin Pourié er passioneret. Marvin Pourié har mere selvtillid end dig og mig tilsammen.

Og Marvin Pourié savner sin kone og børn i Tyskland. Debat Udvikling af Erhvervs- og industriområder Langs Svendborgmotorvejen. Odense kan, så kan vi også. Vi skal være de bedste på nærområdet. Odense - Det er overvældende med så stort et fremmøde. Det vidner om, at Verner var noget særligt og havde betydning for mange mennesker.

Lone Dalskov kan se ud over et par hundrede gæster i Kirkegårdskapell…. Luthers liv og lære på 70 minutter Fyns Stiftstidne: Kultur Det myldrer med arrangementer og begivenheder i dette land, der markerer jubelåret for reformatoren Martin Luthers teser på kirkeporten i Wittenberg. At der er grund til at fejre og huske på hans ord ….

Folkedans jager sygdomme væk i Birkende Fyns Stiftstidne: En kendt læge udtalte engang, at folkedans ikke er et levn fra fortiden, men tværtimod lyslevende og livskraftig, alle sygdomme træder i baggrunden, når dansen trædes, og musikken spiller op…. Asien Danmark sender 20 millioner kroner til den humanitære indsats i Myanmar.

Den amerikanske gruppe Black Eyed Peas kan prale af flere radiohits end de fleste. Men selv ikke store musikidoler er udødelige eller immune over for skrækkelige sygdomme som kræft. Det er blot to uger siden, sundhedsminister Ellen Thrane Nørby V besøgte plejehjemmet Lergården for at høre om "Lergårdens gode erfaringer med såvel teknologi som indretning og udsmyk….

Jeg har aldrig været bange for en udfordring DR alle nyheder: Men hun nægtede at slippe sin drøm. Vælt regeringen - naturligvis Fyns Stiftstidne: De ældre er endnu en gang blevet prügelknabe for en siddende regering. Når de ikke længere bidrager til samfundsøkonomien, skal de heller ikke belønnes, lyder et argument. Men de ældre som …. Når lokkefugle og lokkekald gør forskellen Jv. Gæssene var flyttet ind i Alslev Forsamlingshus fredag aften.

Eller i hvert fald lyden af dem i form af Eric Paulsen. Zidanes rotationssystem resulterer i uventet pointtab Fyns Stiftstidne: Sport Normalt er Levante kanonføde, når holdet lægger vejen for Real Madrids hjemmebane, Bernabeu, men lørdag hentede klubben et overraskende point i hovedstaden. Real Madrid-træner Zinedine Zidane havde va…. Det sker, efter at en undersøgelse fra Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforenin….

Nikolaj Pedersen er nomineret til Årets Økolog Jv. Nikolaj Pedersen, Hovborg, er en blandt otte danske økologiske landmænd, der er blevet nomineret til Årets Økolog, som er en pris givet af Netto i samarbejde med Økologisk Landsforening. KFUM kunne indvie længe ventet kunstgræsbane: Det er ikke til at få armene ned Fyns Stiftstidne: Den har været længe undervejs. Men lørdag formiddag kunne Fredericia KFUM byde velkommen til indvielsen af klubbens nye kunstgræsbane.

Myanmars flygtninge får nødhjælp fra Danmark DR alle nyheder: Mød Ulrik Wilbek efter fyraften Jv. TM Tønder Håndbold inviterer virksomheder og andre interesserede til et fyraftensmøde med Ulrik Wilbek. Her får deltagerne et indlæg af Ulrik Wilbek, og man får efter foredraget lejlighed til …. Nÿd Festival skal gerne være kommet for at blive Jv.

Der sad folk ved alle borde og nød en stille fadøl med vennerne, da Nÿd Festival gik over scenen i Det sønderjyske Hus i Perlegade lørdag over middag. Det skete på en stor kulturweekend, h…. Fantastisk hurtig forhjulstrækker Fyns Stiftstidne: Men på grund af et modelskifte er der allerede en ny version på gaden.

Florida i panik, dollaren dykker: Orkanen Irma truer med at blive historiens dyreste Dagbladet Børsen: Det her er en orkan med helt historisk ødelæggende potentiale," lød det i går fra Donald Trump til Floridas indbyggere. De fleste webcams viser det sa Myndighederne koncentrerer sig om havnebassin Fyns Stiftstidne: Men da der er t…. Myanmars flygtninge får nødhjælp fra Danmark Fyns Stiftstidne: Derfor sender Danmark nu hjælp til Myanmar.

Tre russiske håndboldspillere gik i dopingfælden JP Top Nyheder: Håndbold Tre russere blev testet positiv under UEM i håndbold i august. Rusland slog Danmark i semifinalen. Det er teksten, der har fremkaldt billederne, siger hun. Koncertanmeldelser Chefdirigent Fabio Luisi kombinerede Nielsen med Henzes halvflippede univers, og da den pæne musik faldt fra hinanden blev violinisten Julia Fischer for alvor interessant. Enkemand sender kæmpe ros til Fredericias hjemmepleje Fyns Stiftstidne: Han har nemlig kun ros til hjemmeplejen i Fredericia Kommune, selv….

Hvemhvadhvor - har du sådan en? Bagsiden Ole Bøll bor i Ballen og han har en lille efterlysning: Tre russiske håndboldspillere går i dopingfælden Fyns Stiftstidne: Sport Der har været stort fokus på en kobling mellem russiske sportsudøvere og brug af doping. Nu er der kommet endnu en kedelig sag frem om russiske dopingsyndere. Gennemført mikrobil, men prisen løber op Fyns Stiftstidne: Bil De tider, hvor de helt små mikrobiler nærmest solgte sig selv, er forbi.

Danskerne vælger nemlig i højere grad biler i den lidt større miniklasse, og det giver mere kamp om pladserne blandt de mindste….

Skolemad fra plejecentre kan blive virkelighed Jv. Måske kommer skolebørnene i Kolding i fremtiden til at kunne købe frokost, der er tilberedt på et af kommunens plejecentre. Som en del af byrådets budgetforlig for har partierne bag forl…. Ung popfest Fyns Stiftstidne: Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Hans hitsingle "Please Don't Lie" er blevet streamet mere end to millioner gange, og den årige musiker er nu klar med en omfattend….

Udflugt til Rendsborg Fyns Stiftstidne: Middelfart Hvert år inviterer Fredericia-Middelfart Grænseforening på en busudflugt. I år går turen til den gamle fæstningsby Rendsborg. Her kan busgæsterne opleve byen, som i mere end år agerede Danmarks g…. Bevar fødeafdeling i Svendborg Fyns Stiftstidne: Læserbrev Ved budgetforliget i regionsrådet enedes man om følgende udtalelse: Skyerne hænger tungt over Cirkuspladsen i Tommerup lørdag formiddag, og Tommerup Skoles Støtteforenings sensommerarrangement er ikke særligt gammelt, da de første dråber bliver til mere samm….

Afgiftsuro påvirkede bilsalget Fyns Stiftstidne: Bil August bød på både gode og mindre gode nyheder for bilforhandlerne. Med mere end Jeg kan kun nå frem til mit hus i kajak JP Top Nyheder: Frants Christensen, Egebjerg, fylder 60 år mandag den Frants er født og opvokset i Svendborg, hvor han blev student fra Svendborg Statsgymnasium i VGT fejrede års faglighed, fest og traditioner Jv.

Der var farverig, glad og festlig stemning, da elever og lærere på Vestjysk Gymnasium Tarm fredag fejrede skolens års fødselsdag. Biblioteket søger frivillige sprogtrænere Fyns Stiftstidne: Det kræver ikke andet, end at man har lyst til at hjælpe andre mennesker og mestrer sit modersmål.

Så er man kvalificeret til at blive frivillig sprogtræner, og sådan nogle søger Svendborg …. Børnene skuer fremad med dyr og sysler Jv. En hidsigprop af en knægt spræller på ryggen i hoppeborgen, mens en lille pige i baggrunden får sig en tur på ryggen af en brun pony. Hanen galer denne lørdag formiddag på 4H Børnedyrskuet, m…. Hø, vat og perleplader gav børnene nye indtryk Jv. Når man er en lille tumling, er der ikke noget bedre end at prøve nye ting af med far eller mor indenfor tryg rækkevidde.

Derfor var der meget lidt gråd og klynk i Rødekrohallen lørdag formi…. Hybenrosekampen kan begynde Jv. Det er ubrugte midler fra det store afgræsningsprojekt i Varde Ådal fra broen ved Torvegade og ud til Nordre Bou…. Lodsejere fortsætter kampen for vindmøller Jv. Haderslev Lodsejerne bag de kuldsejlede planer om etableringen af en vindmøllepark på Kastrup Tiset Enge kaster trods et byrådsflertals nej den Pandora er fuld af had og hævntrang, pis og vineddike Politiken Seneste: Kultur Romangenren udfordres på det vildeste og smukkeste i Ursula Andkjær Olsens prosadebut.

Dynamitdrengenes målkonge fylder 60 Fyns Stiftstidne: Navne Preben Elkjær, den tidligere angriber, som mandag den I dag vil en type som Elkjæ…. Danske myndigheder vil teste rygtekontrol-side Politiken Seneste: Danmark I næste uge tester Beredskabsstyrelsen en hjemmeside, hvor den faktatjekker rygter, der kan opstå under katastrofer på sociale medier.

Fællesskabet blomstrer ved årets marked Jv. Lørdag midt på formiddagen var der allerede godt fyldt op med biler langs Surhavevej og på marken ved siden af Gjerndrup Friskole. Bilernes ejermænd og passagerer havde nemlig sat kursen mo….

Danmarks smukkeste stafet er i gang Jv. Med over tilmeldte på mere end hold ser den igen - på trods af vejret -…. Bilskade-flygtere hører til dagens Danmark Jv. Kampdagens bueskytter øver sig forud for storlsaget i Nyborg Fyns Stiftstidne: Ordrene gjalder lørdag formiddag over Den Grønne, hvor bueskytterne ved Nordiske Kampdage ved Nyborg Slot er samlet for at øve sig i den ædle krigskunst - at skyde ….

Ordblinde Erna, der skabte sensation med sit rodede køkken, overstråler venner og fjender Politiken Seneste: Internationalt Norges statsminister Erna Solberg er stabiliseringspunktet og sammenhængskraften i en urolig flok af borgerlige partier Høyres leder har brugt sine egne problemer og sit privatliv i værdidebatter og betegnes fra både højre og venstre som en kundskabsrig politiker. Er du bekymret for at brænde for tidligt ud? Bare rolig, alder er ingen hindring for god sex JP Top Nyheder: Sexliv Vi lever længere og får dermed også flere år til at forbedre og udvikle vores sex- og kærlighedsliv.

Der er nemlig stadig plads til forandring - også når vi er i pensionsalderen. Plads til forbedring Jv. Kommentar Tillykke til Sønderborg for at have fjernet sig fra bundplaceringen som nummer sjok i udgaven af Dansk Industris rangliste over erhvervsvenlige kommuner.

I blev det til en Se New York i løbetempo Fyns Stiftstidne: Rejser Man skal bare se sig omkring for at konstatere, at løb er blevet den store passion blandt danskere. Det smitter også af på udbuddet af rejser. Flere bureauer sender grupper til større og mindre løb ru….

Musikalske pennevenner Fyns Stiftstidne: Odense Når man sidder foran årige Rud Aslak og årige Rasmus Theodor, giver det god mening, at de har kaldt deres debut-ep for "Drengepop". Alt ved dem signalerer teenager. Lige fra det bizart…. Vedkommende skulle transporteres fra OUH til Veflinge. Det blev hun da også, men t…. Riisager undsiger sig ansvaret Fyns Stiftstidne: Læserbrev Undervisningsminister Merete Riisager blev forleden spurgt: Til det svarede ministeren: Adelens jagt med falke er på vej tilbage Fyns Stiftstidne: Det vækker vrede i natur- og dyrevelfærdsorganisationerne, som mener, det er ren fugleflugt baglæns m….

Lokaldebat Jeg har en idé, om at Flemming Boye ikke rigtig har indblik i, hvordan færgedriften på Ærø fungerer, når han vil nedlægge Søby-Faaborg-ruten. Det kan godt være, at der kun er Budget i Kerteminde Kommune: Jeg vil holde øje med de faktiske tal Fyns Stiftstidne: Debat Tirsdag den Direktionen, hvor borgmesteren er medlem, fremlægger et budget i balance til økonomiudvalget.

Udover borgmesteren er de…. Forberedelser til sidste broløb i fuld gang Fyns Stiftstidne: Nyborg Om få timer begynder den formentlig sidste udgave af Broløbet Storebælt. Arrangørerne bestræber sig på, at alt går efter planen.

Her spiller de frivillige hjælpere en essentiel rolle. Lige nu er all…. En ufrivillig pause baner vej til de store trofæer Politiken Seneste: Tennis Madison Keys og Sloane Stephens har haft godt af en pause, så de er blevet helt fit. Sulten efter succes er i hvert fald tilbage, og det samme billede ses hos mændene. Sport IOC er alt for passive, når det kommer til at slå ned på egne medlemmers mulige tilknytning til korruption.

Så slår "Den Kulturelle Rygsæk" igen til. Denne gang i uge 37, hvor elever fra overbygningen på de fire skoler på Faaborg-egnen udsættes for en heftig byge af input, inspiration….

Anholdt for knivdrab er død af sine kvæstelser Fyns Stiftstidne: Det oplyser Nordjyllands Politi. Han blev fredag fundet sammen med en årig mand, der blev …. Mindeord over Jesper Stærmose Fyns Stiftstidne: Navne Jesper Stærmose, Odder, er død som årig torsdag 7.

Jesper Stærmose blev født i Odense og voksede op først i Hunderupkvarteret og se…. Dansk familie i Orlando: Har fyldt køleskabet med øl og kød og venter nu på Irma DR alle nyheder: Rekordmange nordmænd stemmer på forhånd Fyns Stiftstidne: Udland På søndag og mandag skal Norge vælge sit næste parlament ved stortingsvalget. Men for én million af nordmændene er det ikke længere muligt at ombestemme sig.

De har nemlig afgivet deres stemme på forh…. Erling Mogensen fylder 70 Fyns Stiftstidne: Navne Erling Mogensen, Færgegårdsvej 78, Strib, fylder søndag den Erling er en af Danmarks mest kreative udviklere af lastbærere, sammenklappelige væske-containere, trollies o.

Send et penisbillede til Madeleine Holden og få en kunstnerisk anmeldelse af det Politiken Seneste: Erotik Newzealandsk kunstner modtager omkring 30 dick pics om dagen og anmelder dem med »kærlighed« på sin blog. Folkehelten Contador har herlige minder fra dagens frygtede finalestigning Politiken Seneste: Cykling i sejrede Alberto Contador på Alto de l'Angliru for siden at blive hyldet som samlet vinder af Vueltaen.

Har højere fartgrænse betydning for antallet af ulykker? Det fortæller DR2-programmet Detektor. Urimelig registrerings- afgift Fyns Stiftstidne: Bil 61 procent af danskerne mener, at den nuværende registreringsafgift er urimelig, mens kun 13 procent synes, den er rimelig. Det viser en Epinion-undersøgelse lavet for sælgernes fagforening Business D….

Se Fyns dyreste rækkehuse Fyns Stiftstidne: Men vil man bo på en mondæn adresse uden at skulle lægge et tocifret millionbeløb, skal man holde sig til Fyn.

Der er nemlig hele 14 millioner kroner imellem …. Missionen er lykkedes Jv. Tønder Nomineringsudvalgets begrundelse for at pege på Gråbrødrevej 19 som et af seks nominerede projekter blandt indstillinger var blandt andet: Ejendommen på Gråbrødrevej 19 i Tønder havde i en årrække….

Tønder-projekt blandt Danmarks bedste renoveringer Jv. Sådan siger Henrik Mielke, en af dommerne til den prestigefyldte "Renover Prisen ", …. Det går godt med flygtningeindsatsen i Middelfart Kommune.

I år er det indtil videre 78, og det betyder, at kommunen er me…. Fire Porsche- værksteder i Danmark Fyns Stiftstidne: Bil Porsche er en sportsvogn, og der er stor sandsynlighed for, at den bliver brugt sådan. Derfor er god vedligeholdelse nøgleordet til, at Porschen holder nærmest evigt, og nu er det blevet lidt lettere ….

Susanne passer både Headspace i Billund og Herning Jv. Susanne Mathiesen, centerchef på Headspace i Billund, er nu også blevet centerchef på Headspace i Herning. Hun blev konstitueret centerchef i Herning fra 1. Ny Dacia Duster ruller sig ud Fyns Stiftstidne: Bil Mere spændstig og mindre rustik fremfærd.

Det er nogle af nøgleordene for den nye generation af den høje Dacia Duster, som Renaults rumænske datterselskab viser på det kommende IAA motorshow i Frankfu…. Beredskab koncentrerer indsatsen om havnebassin Jv. Beredskabet sendte lørdag formiddag en drone i vejret over stranden ved Skarrev på nordsiden af Aabenraa Fjord. Her blev der fredag konstateret dieselolie, men lørdag var oliehinden så tynd,….

Afrikaner kravler ind i den absolutte tenniselite Politiken Seneste: Antallet af jobopslag slår gnister - jobfest skaber bekymring DR alle nyheder: Spis dig til stabilt blodsukker Politiken Seneste: Sundhed Et stabilt blodsukker er nøglen til en velfungerende krop. Fortællinger fra "de varme lande" Fyns Stiftstidne: Sulelængen slår igen dørene op til et offentligt arrangement, når der lørdag IOC-medlem vil slå hårdere ned på intern korruption Fyns Stiftstidne: Det sker efter endnu en mulig korruptionssag om køb af stemmer i forbindelse med tildelingen af et OL-værtskab.

Støj - et samfundsproblem Fyns Stiftstidne: Læserbrev Jeg har med interesse læst indlæggene i FS 7. Tegn på rollespil i stenalderen Fyns Stiftstidne: Ritzau må IKKE krediteres for artiklen eller angives som kilde. Historien er klausuleret til lørdagsaviserne. Historien må publiceres bag paywall f….

Metz gør Wimbledon-finale til filmdrama Fyns Stiftstidne: Sydfynske popperler Fyns Stiftstidne: Sunday Karma begyndte som et hyggeligt fritidsband med medlemmer fra Faaborg- og Svendborg-området. Da gruppen fik Baal-medlemmet Henrik Melander med i folden, skete der pludselig ting og sager….

To langelandske vinbønder holder åbent hus Fyns Stiftstidne: Datastue med nye korte kurser Fyns Stiftstidne: Alt er ikke digitalt i Otterup Datastue på Vinkelgade, hvor et ny linoleumsgulv skal sikre en skridsikker undervisning for deltagerne i den nye sæson. Gulvet af linoleum er finansieret af Vel…. Sygemelding kom som et chok Fyns Stiftstidne: Ligegyldigt, hvem man taler med, bliver Steen Dahlstrøm fremstillet som en borgmester, der har arbejdet ualmindeligt meget og har repræsenteret Middelfart Kommune ved alverdens både store ….

Sejerskovvej spærret på grund af cykelløb Fyns Stiftstidne: Opløbsstrækningen er på Sejerskovvej, som derfor vil være spærret hele dagen. FredericiaC dropper parkeringskældre - i stedet skal der bygges p-huse Fyns Stiftstidne: Oprindeligt var strategien, at der skulle laves parkeringskældre under Kanalbyen til både erhverv og boliger. Men det er nu droppet - i hvert fald som strategi. Bygherrer kan stadig vælge …. Fremtids-sikring ved Kongens Punkt - bygherre kræver lærlinge Fyns Stiftstidne: Når byggeriet af 71 nye boliger i Kongens Punkt går i gang i november, vil det blive med deltagelse af lærlinge.

Entreprenørvirksomheden STB Byg, som står bag byggeriet, har en politik om,…. International Omkring en million mennesker langs Cubas nordlige kystregioner har forladt deres huse, inden Irma rammer. Antallet af jobopslag slår gnister - jobfest skaber bekymring Fyns Stiftstidne: Erhverv Antallet af jobopslag på Jobindeks stiger fortsat og er på det højeste niveau siden under finanskrisen. I august blev der lagt Til sammenligning har tallet ligget st….

Dansk topchef stopper i britisk tøjgigant Dagbladet Børsen: Det skriver Financial Times. Danske Bank som hvidvaskportal? Økonomi Etiske problemer skal være meget store, før vi handler og skifter bank.

Cuba frygter store ødelæggelser efter Irma Fyns Stiftstidne: Udland Orkanen Irma pustede sig op og blev en kategori 5 storm, da den natten til lørdag rasede hen over Cuba. Men ud på morgenen havde den dæmpet sig en smule og blev til en kategori 4 storm på sin vej mod …. Venedig har været fyldt med mord, sex og jagten på den flygtige sandhed Politiken Seneste: Film og tv Den globale filmvirkeligheds mangfoldighed var med til at gøre den Lokalplan sendes i høring Jv.

Varde Byråd sender nu et lokalplansforslag for Bo- og rehabiliteringscenter Lunden i høring i otte uger. Lokalplansforslaget giver mulighed for at udvide Lunden. Agrojob inviterer rumænske arbejdere til håndbold Jv. Skjern Håndbold har taget hul på den nye sæson i Ligaen, og søndag  DF ser fare for lempelse i Støjberg-forslag DR alle nyheder: Lad kommunerne få deres eget parlament DR alle nyheder: Spar er klar med pumper til cyklen og hjertet Jv. Lørdag formiddag var der kaffe, rundstykker og en blomst klar til alle dem, som tålmodigt ventede på, at den nye købmand skulle åbne klokken 9.

Købmandsparret Morten og Lone Lang var stadig i …. Den ringeste kundeservice Jv. I årevis har vi i denne del af Danmark fået reklamer i postkassen fra diverse grænsebutikker. Nogle enkelte, Fakta, Sky og Citti, holder sig til dansk forbrugerlovgivning og oplyser altid k….

Præst måtte melde afbud Jv. Præst Katrine Gaub er blevet syg med influenza og har derfor måttet melde fra til de to gudstjenester, hun skulle have afholdt søndag. Det har ført et par ændringer med sig. Fiskeskipper undskylder til DF-ordfører: Det var ikke gennemtænkt DR alle nyheder: Den grimme ælling - afhængigt af øjnene, der ser Fyns Stiftstidne: Læserbrev Nogen vil sige, at Odense er forfærdelig grim i øjeblikket, og at der ikke er andet end bøvl med at komme rundt.

I virkeligheden tænker jeg, det handler om øjnene, der ser, og at vi er vanemennesker. Næste kamp er halvtimes drift på togene Fyns Amts Avis: Nu fik vi afgørelsen om en nordlig forbindelse om motorvejen med jernbanen over Fyn.

Og skønt med afklaring, både for borgere og virksomheder. Nu venter næste kamp, som alt andet lige må v…. DF ser vidtgående lempelse i Støjbergs flygtningeforslag Fyns Stiftstidne: Koldings veje og fortove får et ekstra løft Jv.

Selvom Kolding Kommunes økonomi er hårdt presset, så har partierne bag budgetaftalen for fundet penge til at give Koldings veje, fortove og cykelstier et pænt løft. I alt er der lagt eks…. Schütt gør borgmesteren til klar favorit Jv. Kommentar Dansk Folkeparti vil vælte Venstre-borgmestre, lod Peter Kofod Poulsen i denne uge forstå, og dermed blev der sparket lidt ekstra spænding i den kommunale valgkamp, der så småt er begyndt.

DF kan - lø…. Wow, skete det lige?! Her er de 5 vildeste Youtube-udfordringer DR alle nyheder: En tredobbelt Godtfred Lund Fyns Stiftstidne: Dagens leder fra Fyens Stiftstidende Nogle gange overgår virkeligheden fiktionen.

Minsandten om ikke den anløbne kommunale embedsmand i "Matador", byrådssekretær Godtfred Lund, har hele tre kopier i By- og Kulturforvaltningen i…. Fynsk bovlamhed Fyns Stiftstidne: Læserbrev Man får de politikere, man vælger, er overskriften på Finn Andersens udmærkede indlæg, og helt berettiget skyder han på Region Syddanmark, hvor amatøragtig fremfærd nærmest er hverdagskost.

Fra to til 50 ansatte: Gammeldags dyder har bragt makkerpar langt Fyns Stiftstidne: Nyborg Erhverv Arbejdsdagen begynder klokken 5 eller 6 om morgenen, og uret tikker mod midnat, før lyset på kontoret bliver slukket.

Sådan går det ofte for Mikkel Runøe og Martin Teil, der er makkerparret bag tømrer…. Drengedrøm i rødt er også en gentleman JP Top Nyheder: Livsstil Navnet - Superfast - er det eneste, der er klodset ved afløseren for den hurtige Ferrari F Lyserøde baller på marken Fyns Stiftstidne: Inger Pedersen, Fraugde, har netop været en tur i Norge og studsede over de mange lyserøde baller på markerne. Endnu større blev forundringen, da der også dukkede blå baller op. Men der er en g….

Hvor forberedte er vi, hvis der kommer en krig? Debat Angsten, der fulgte med den kolde krig, sidder i kroppen og gør mig vagtsom, når atomkrig igen trækker overskrifter. Boligtrend mistænkes som årsag: Stilladsfirma udsat for livsfarligt tyveri JP Top Nyheder: Indland Det sker fra tid til anden, at traller forsvinder fra byggepladser. Få overblik over hovedstadens gademad Politiken Seneste: Byliv Teglværket i Sydhavnen er den nye dreng i klassen for byens madmarkeder.

Her er et overblik over gademadssituationen pt. Nyt street food-marked har store planer for Sydhavnen Politiken Seneste: Byliv Der er røre i den ny kanalby i Sydhavnen. Teglværket bryder stilheden med madboder og fredagsbar, og den upolerede plet ved vandet kan blive det trækplaster, som skaber larm og liv i bydelen.

Kommunale boliger rives ned Jv. Varde Varde Byråd frigiver nu de afsatte midler til nedrivning af kommunale bygninger og boliger. Pengene bruges på nedrivning af Thueslund i Alslev, Lykkevangvej i Ølgod og æl…. Masser af døde« Politiken Seneste: Internationalt Mindst 61 er fundet døde efter fredagens jordskælv i Mexico.

Redningsmandskab leder efter flere overlevende. Tidligere colombianske guerillakrigere beder om tilgivelse hos paven JP Top Nyheder: International Paven er på besøg i det sydamerikanske land for at vise sin støtte til den igangværende fredsproces. Redningsfolk kæmper for at finde overlevende i Mexico Fyns Stiftstidne: Udland Politi, soldater og redningsmandskab i Mexico er i et kapløb mod tiden for at finde flere overlevende efter det kraftige jordskælv, der ramte det mellemamerikanske land fredag.

Mindst 61 mennesker er …. Juli Garden tog imod debutantskib Fyns Stiftstidne: Juli Garden og fredericianere velkommen, d…. Jeg føler mig som en irriterende detox-tosse med pseudovidenskabelige argumenter Politiken Seneste: Kun grov grønt, kål og lidt kød i syv dage.

Grethe har været hjemmehjælper ved Odense Kommune i 26 år, indtil hun gik på efterløn i Hun går ture med…. Indbrud hos Lidl Jv. Der var natten til lørdag klokken Tyven eller tyvene brød ind ved at brække skydedøren til forretningen op. Der er stjålet et ukendt antal cigaretter, oplys…. Det aktive seniorliv er i fokus Jv.

Tønder Kommune inviterer til borgertræf for alle over 65, førtidspensionister og deres pårørende. Tønder Sport- og FritidsCenter danner rammen, når der onsdag den Arne Haugen Sørensen får eget museum: Det er den største ære, man kan få DR alle nyheder: Palle Henriksen kan fejre års jubilæum Fyns Stiftstidne: Landsoldaten har fået sin bøgegren tilbage Fyns Stiftstidne: Turister og andre skal gerne kunne finde Fredericias vartegn, Landsoldaten.

Derfor er han afbilledet på nogle af de såkaldte fingerskilte, der er opstillet rundt om i indre by samt ved ban…. Kampen om det røde O Fyns Stiftstidne: Elever på Skolerne i Oure dyster hvert år mod hinanden i forskellige fantasifulde discipliner. Fotojournalist Katrine Becher Damkjær var med, da det gik løs i det sydfynske og nogle af de unge m….

Efterlyst årig fra Nørrebro er fundet i god behold Fyns Stiftstidne: Men drengen er kommet hjem og er i god behold, oplyser Københavns Politi. Drengen har sukkersyge, o…. Den er på størrelse med Esbjerg. Hvis alle danskere, der har mere end 1 mio. De gør det i Hirtshals: Nu vil arbejdsgruppe i Marstal også satse på beddinger Fyns Stiftstidne: Et arbejdsgruppe-forslag til fremtidens brug og udvikling af Marstal Havn, går på at renovere en ufunktionel bedding og leje den ud til skonnert- og kutterindehavere, som så selv kan repare….

DAC i eksklusiv klub Fyns Stiftstidne: Odense-virksomheden kan bryste sig af at være en af de blot 14 danske virksomheder, der er blevet AScertificeret og …. Lad de gyldne håndtryk blive til varme hænder Fyns Stiftstidne: Læserbrev Der er så utrolig meget i vores samfund, der ikke fungerer.

Tag et eksempel, hvor det offentlige fyrer over medarbejdere blot for efter et par år at opdage, at man mangler folk. På sygehusene er …. Højrehånden, direktørerne og arvtageren: Steen Dahlstrøm sejrede med samarbejde Fyns Stiftstidne: En hård sommer, hvor Steen Dahlstrøm mistede sin mor og efter massivt pres måtte trække sig som formand for energiselskabet Ewii, har udløst en…. Randers-boss freder cheftræner før lokalopgør Fyns Stiftstidne: Sport Randers FC ligger sidst i Alka Superligaen og er fortsat uden sejr efter sæsonens første syv ligakampe.

Klubbens islandske cheftræner, Olafur Kristjansson, behøver dog ikke frygte for en fyreseddel, h…. Liverpool tester Citys milliarddyre indkøb Politiken Seneste: Fodbold Manchester City har handlet dyrt ind før denne sæson i Premier League.

Nu skal der pokaler på bordet. Har vi ikke set den børnebande fra 'It' før? Sådan en børnebande har vi set mange gange før i film og tv-serier, og de er altid anført af en bleg dreng med sort hår.

Cykler er deres foretrukne transportmiddel, og de er nørder eller outsidere. Gruppen skal helst have en tyk dreng, en dreng fra en anden etnisk minoritet og en enkelt pige til at sætte gang i hormonerne.

Internationalt Allerede inden Irma har hærget færdig gør to andre kraftige uvejr sig klar til at ødelægge. Preben Larsen, Odense, fylder 80 år Fyns Stiftstidne: Preben er forhenværende smed på OUH, hvor han var i knap 30 år.

Han var meget glad for sit arbejde, savner det stadig o…. I tidsrummet mellem klokken Fredag nat forsøgte en årig mand fra Bække at råbe beboerne op i et hus på Ribe-Vejle Landevej. Han vil tale med beboerne og ville gerne ind. Men det ønskede beboerne ikke. Højere gæld og ydelser kan blive virkeligheden for mange boligejere fra 1. JP Lukrativ konverteringsfinte kan forsvinde for boligejere i København og Aarhus. Mand uden kørekort sigtet for narkokørsel Jv.

Fredag nat klokken Bilen blev ført af en årig mand fra Varde, der ikke havde kørekort og samtidig blev testet positiv for både amfet…. Kvinde så ikke rødt og fik bøde Jv. En årig kvinde fra Varde kørte fredag nat klokken Hun kan nu se frem til en bøde og et klip i kørekortet. Datterens selvmord fik Nyrup til at overveje statsminister-exit DR alle nyheder: Dansk guldhåb bliver nummer 25 ved mountainbike-VM Fyns Stiftstidne: Sport Den danske mountainbikerytter Annika Langvad må nu nøjes med titlen som eksverdensmester.

Lørdag skulle hun forsøge at forsvare sin VM-titel på den olympiske distance i mountainbike, men hun var langt….

Politiet spærrede motorvej for at undersøge stenkast fra bro Politiken Seneste: Danmark Fynske Motorvej er spærret ved Odense, mens politiet undersøger anmeldelser om stenkast fra en bro. Efter nyt kast fra motorvejsbro: Fynsk motorvej spærret mød øst Jv. Indland Fyns Politi har lørdag morgen spærret det østgående spor på den fynske motorvej mellem afkørsel 53 Odense V og afkørsel 52 Odense SV, da de efterforsker et kast af en tung genstand fra en motorvejsbro….

Personbil udbrændte efter uheld med høj hastighed JP Top Nyheder: Politi og retsvæsen Bilens passagerer, to mænd i 20'erne, slap fra uheldet uden alvorlige skader. Kæmpe store krydstogtskibe bliver bygget 40 kilometer fra havet Politiken Seneste: Rejser Værft i Nordtyskland har en lidt besværlig placering, som kræver stor omhu, når skibene skal sejles fra værftet. Et roligt gemyt kan være livsvigtigt Fyns Stiftstidne: Bil Nogle gange kan det godt undre mig.

Hvordan klarer man at skulle fungere i en hverdag med skiftende grader af menneskelig sorg, lidelse, nød og hjælpeløshed. I denne udgave af Gear møder vi Rasmus Jel…. Regeringen svigter de svageste flygtninge Fyns Stiftstidne: Det mener Alternativets udlændingeordfører, Josephine Fock.

Det skriver nyhedsbureauet AFP. Husejere kan tjene millioner ved salg, men: Erhverv Et ægtepar kan stikke ca. Alligevel oplever parret at være et dårligt papir.

Og Uggi og Ingrid Bendtsen er langt fra de eneste ældre, der nu får nej i banken. Vi er glade på alles vegne Jv. Sådan beskriver formanden for vinterbaderforeningen Hop i Fjorden, Lars Rubusch, sin reaktion, da det torsdag morgen gik op for ham, at Ko…. Stemmer på Fyn i Langeskov Fyns Stiftstidne: En god historie, et minde, en sang eller en vittighed.

Alt er aktuelt og vedkommende på Langeskov Bibliotek, når der blændes op for pop-up projektet, Stemmer på Fyn. Den anden side af Amsterdam Fyns Stiftstidne: Rejser Det er med Amsterdam som med mange andre dragende storbyer. Der er dejligt - hvis det ikke var for alle de andre turister.

Amsterdam er pakket med mennesker i turistsæsonen. Alle vil naturligvis se Va…. Alternativet - nu med to kvinder Fyns Stiftstidne: Medlemmerne i Alternativet Middelfart har netop valgt årige Marit Sonja Bick, som kandidat til kommunalvalget i november. Debat Inden menneskeretsinstituttet og Det radikale Venstre får krydderen i halsen og ringer til politiet på grund af ovennævnte overskrift, må jeg hellere sige, at det er et citat fra Ludvig Holberg og han….

Fem benspænd for troen. Ugudelig eller ej Fyns Stiftstidne: Debat Bekymring for troens forsvinden har til forskellige tider plaget teologer og andre troende i det kirkelige landskab. I min tid har den bekymring været mest højlydt fra midten af 'erne, hvor u…. Fødevareministeriet har gjort landbrugets saml…. Mellemøsten Fire lande har boykottet Qatar i flere måneder. Fredag var der dialog, men det ændrede sig hurtigt til kritik.

Episk kraftanstrengelse holder læseren fanget til sidste suk Politiken Seneste: Skønlitteratur Finske Kjell Westö har skrevet en fængslende og intens roman om store følelser. Om kærlighed, der bliver til venskab og venskaber, der synker i grus.

Det gode børneliv - i et pædagogisk perspektiv Fyns Stiftstidne: Tak til Per Larsen, Signe Fuglkjær og Christina Lind for stafetten om det gode børneliv, som vi gerne vil tage imod med et pædagogisk perspektiv, for hvem vil ikke gerne det gode børneliv? Café Arrebo på Nørrebro serverer en crowdpleaser af en burrata Politiken Seneste: Anmeldelser Caféen er et fredfyldt helle i et område, der trækker overskrifter med skyderier og bandeopgør.

Der er fem ting, de syngende historier er særligt gode til, ifølge brugerne på dr. Stille morgenstart på kampdagen og høstmarkedet i Nyborg Fyns Stiftstidne: Fra Vestbroens landfæste på Knudshoved til slotsholm og voldområdet ved Nyborg Slot er der fra morgenstunden lørdag så småt gang i de sidste forberedelser til en lang dag med broløb fra Knudsh….

Kun en fighter kender en fighters følelser Jv. Joan Krongaard har netop fået leveret kassen med gule T-shirts til dette års fightere ved Stafet for Livet i Haderslev, som finder sted i Damparken fra lørdag klokken 12 til søndag….

Tæt på at blive ramt: Stor genstand smidt fra motorvejsbro Fyns Stiftstidne: Faaborg-Midtfyn Klokken tre natten til lørdag var Lars Aabrandt, der ejer Fun Fyn i Ringe, meget tæt på at blive ramt af en stor genstand kastet fra en motorvejsbro på E Vinterbaderne får arkitekttegnet toiletbygning Jv.

Badebroen ved Lyshøj Allé i Strandhuse er efterhånden blevet så populær, at al snak om, at den kun skulle være en midlertidig installation, for længst er forstummet. Barbuda blev smadret af Irma: Nu kommer Jose DR alle nyheder: Motorvej spærret efter anmeldelse om stenkast fra bro JP Top Nyheder: Japanere vil huse danske badmintonstjerner gratis før OL Fyns Stiftstidne: Sport Der er næsten tre år til sommer-OL i Tokyo, men allerede nu kæmper tre japanske regioner om at få lov til at huse de bedste danske badmintonspillere forud for turneringen.

Badminton Danmark har modtag…. Saudi-Arabien og Qatar i ny krise efter strid om ord Dagbladet Børsen: Lånetilbud fra banken skal være lettere at forstå DR alle nyheder: Assens Efter 20 år, hvad tager du med dig? Jeg er ikke den, der har holdt de store skåltaler. Jeg synes, det vigtige arbejde er det, der foregår i udvalgene. Vi er også somme tider u…. Lønspørgsmål på vej Fyns Stiftstidne: Forandringens vinde rammer de kommende måneder Assens Havn. Florida sender 5,6 millioner mennesker på flugt fra Irma Dagbladet Børsen: Det er en fjerdedel af alle indbyggere i staten, Natløbet ved Kulturnatten i Sønderborg endte med en favoritsejr, da sejren for fjerde gang i træk gik til Odense-løberen Casper Stenderup.

DF-ordfører føler sig truet med tæsk af fisker Fyns Stiftstidne: Ifølge politikeren blev han lovet tæsk, hvis han dukker op til gallaf…. Man fornemmer hensigten og bliver forstemt Politiken Seneste: Kultur Gensidig kritik kan være på sin plads, men når ministre i en borgerlig regering forsøger at forbinde den borgerlige presse med fortidens kommunistiske regimer, må det betragtes som et skridt op ad konfliktstigen, skriver Mette Davidsen-Nielsen i sin ugentlige kommentar.

Erik Christensen kræver svar fra ministeren Fyns Stiftstidne: Folketingsmedlem Erik Christensen S , Nyborgs tidligere borgmester, er meget uforstående over for, at lørdagens broløb over Storebælt ser ud til at blive det sidste. Det har ellers stået som …. Dårlig omtale koster på populariteten: Flere dropper p-pillen DR alle nyheder: Inger og Henning er født og opvokset på Aarhus-egnen.

De mødte hinanden til forening…. Mellemmåltider stresser kroppen hos kontorfolket Politiken Seneste: Sundhed Drop mellemmåltider og skip sukker og stivelsesrige kulhydrater som ris, hvidt brød og pasta. Forsker vil have danskerne til at spise langt flere grove grøntsager og fiberrigt.

Internationalt Den sidste tv-debat mellem de norske partiledere fandt sted fredag aften. Livet er fyldt med problemer - gør noget ved dem Jv. Kommentar Nationalsporten m brok er omtrent lige så ophidsende om pælesidning.

Og alligevel bruger de fleste af os ret meget tid på den. Gælder den grund stadigvæk? Hehe, du skrev mit argument før jeg kunne. Er rimeligt sikker på at samfundets tidligere tiders behandling af kvindelige tænkere og kunstnere bidrager til en deeel mindre fame og anerkendelse. Om det stadig forholder sig sådan idag.. Fremtiden står i hvert fald åben for de fleste.

Nutidige kunstnere som imo ikke overgåes indenfor deres felt er damer som: Jeg kender ingen af de kunstnere, men ok, jeg har ikke brugt så meget tid på moderne billed-kunst, udover Kvium, hvilket jeg finder genialt.

Min fornemmelse er også, at flere kvinder, end mænd fravælger at udøve kunst og svært intellektuelle fag Du har forsåvidt ret, jeg var også alene i skakverdenen. Det drejer sig formentlig om et mix af den opdragelse vi giver hhv piger og drenge, samt forskelle i hjernen. Jeg skal ikke nægte at flere mænd end kvinder bliver ekstreme indenfor deres fag. Så længe det anerkendes, når dette også sker for kvinder. Kunne godt regne ud det var en joke. Crang, det var lidt ærgerligt du lige skulle nævne sangskrivere.

Joni Mitchell er for eksempel ganske fantastisk synes jeg. Men det er da rigtigt at også der er det tilsyneladende sjældnere at kvinder begår noget exceptionelt. Jeg synes at have hørt, at intelligenskurven for den mandlige befolkning er lidt "fladere" end for den kvindelige.

Der skulle være flere mandlige genier og flere mandlige tumper. Jeg skal ikke kunne sige om det passer, men det kunne forklare en del synes jeg. Selvom der er flere kvinder på universiteterne, er der stadig flere mandlige forskere. Om det overhovedet passer ved jeg ikke, og hvis det gør, ved jeg ikke hvorfor, men jeg synes det stemmer meget godt overens med den virkelighed jeg ser.

For mig er en sangskriver, en der komponere sange. Hvis du virkelig mener det er det fanme ham der en en freak. Det skal forbydes fordi det er klamt, men hvorfor det skal forbydes er underordnet. Problemerne med den holdning du ligger for dagen er mange.

Hvem af jer har så mest ret? Der er også nogen der synes at homo-sex er klamt, skal det også forbydes så? Ho-hum, hvad er det nu. Ah ja, mener at have læst det drejer sig om det mandlige hormon, testestoron. Jo højere påvirkning i fosterstadiet, jo mere autistisk bliver barnet. Også derfor langt de fleste autister er mænd; de er, rent hormontmæssigt, faktisk en slags supermænd. Autister bliver som bekendt ekstremt talentfulde indenfor det ene eller andet, med evnen til at lade sig opsluge af deres felt uden at være lige så distraheret af fx børn, som kvinder bliver.

Kan ikke huske præcis hvilke egenskaber det ellers er testestoron fremmer, men det virker i hvert fald på en meget logisk forklaring på det højere antal af mandlige "pionæere".

Hvis du virkelig mener det er det fanme ham der en en freak Hvorfor? Fordi jeg ikke mener at vi andre skal presse vores moralske værdier ned over hovedet på andre og fratage dem ting der hører under privatlivets fred og ikke påvirker os på nogen måde? Vi ved i reglen ikke om dyret finder det ubehageligt. Måske synes dyret at det er vildt fedt. Hvis det er tilfældet er dit argument kogt ned til "Jeg kan ikke lide det, ergo skal det forbydes. Må man stadig inseminere stavning heste og køer kunstigt?

Det synes jeg også er mega klamt. Jeg skulle ikke nyde noget af at malke en tyr. Skal det også forbydes? Kan ikke huske præcis hvilke egenskaber det ellers er testestoron fremmer, Aggressivitet blandt andet.

Hvis du virkelig mener det er det fanme ham der en en freak Det er jo for fanden ligegyldigt hvem der er en freak eller ej. Det er naturligvis fordi han godt ved at ting ikke bliver forbudt på grund af at de er klamme, selvom han ville ønske de gjorde. Han vil så have lovgiverne til at finde en eller anden hvilken som helst undskyldning, så dette klamme fænomen kan blive forbudt.

LOL og du er parat til at forsvare dyresex for at bevare dine værdier Jeg er ved da godt der er andre bedre argumenter for at forbyde det.

Det er lidt spøjst at læse at der faktisk er flere venstreorienterede der synes det er ok at have sex med dyr Jeg burde vel ikke være overrasket. Jeg tror min holdning til den sag er som følger. Skal Danmark være kendt som det sted i EU hvor man kan købe hestefisse og grissenumse Det synes jeg faktisk lyder som et rigtig godt oplæg.

Det ville give landet sådan et lidt.. Det er lidt spøjst at læse at der faktisk er flere venstreorienterede der synes det er ok at have sex med dyr sikke mange højreorienterede, der hader personlig frihed. Ikke hvis dyrene lider overlast, ved at blive solgt ud til den slags. Hvis ikke, hvad så? LOL og du er parat til at forsvare dyresex for at bevare dine værdier Ja, naturligvis.

Træd dog et skridt bagud og se på hvad det er du siger. Hvis du vil forbyde ting på grund af deres klamhed, hvor stopper det så? Er dyresex det eneste klamme? Jeg kan ikke se hvordan man kan leve med at være så inkonsekvent i sine tanker. Det er lidt spøjst at læse at der faktisk er flere venstreorienterede der synes det er ok at have sex med dyr K-T har endnu ikke forstået, at modstanden mod lovændringen skyldes set hefra , at den nuværende lov angiveligt er god nok overgreb, lide overlast. Desuden, at det virker ret så bøvet at sætte dyr i menneskenes sted, og insistere på, at et overgreb af dyret opfattes som 'seksuelt'.

Det er set herfra meningsløst, og en gedigen misforståelse af dyr. Lidt som at insistere på, at hunden skal se fjernsyn og have flødekarameller Det moderne menneske kan være det rene ynk.

Det er helt sindssygt at venstreorienterede banditter er ligeglade med dyrevælfærd og vores lands omdømme. Jeg får en ide! Ligesom Thailand er kendt for sex, hvorfor ikke lade Danmark være kendt som hestekneppernes paradis! Ligesom Christiania vil det tiltrække tourister! Og det er jo noget alle kan lide.

Mommy and baby pony - they are waiting for you! Vi kan tage nogle RUC'ere der har læst kommunikation og få dem til at lave en reklamekampangne. Ha, ha, hvor du prøver, du dorske menneske Aahhhh en god hest op i anus så et man klar til søndagstræningen og kræet lider overhovedet ikke overlast! Bliver bare en smule fedtet!! Hvad menes der med 'at lide overlast'?

Det er vel egentlig nogenlunde samme belæg der ligger til grund for lovgivningen omkring den seksuelle lavalder. Der kan selvfølgelig opstå sager hvor begge parter ønsker at have sex, men man skal sætte grænsen et sted. Det samme gælder imo for dyr, ja, det er at tillægge dyr menneskelige egenskaber, men kun med henblik på evnen til at føle lyst. Jeg kan godt se at dyret omvendt heller ikke kan meddele det, hvis det vitterlig gerne vil have sex med et menneske, men jeg vil mene at alle former for samleje kun bør finde sted med begge parters uigenkaldelige tilladelse.

Jeg er ikke bange for en kvælerslange, skønt den er skidefræk. On the farms we have animals. The animals are horny. All major credit cards accepted. Get a mage, fuck the kock in the cage. Træd ind ad døren og få fedtet rotten i børen. Der er store indtjeningsmuligheder gemt i de danske stalde. Og burhønsene går nøgne rundt og frister, de må da finde sig at blive lejet ud. Well we have shaved one in small cages. They are wet - they are waiting for gentlemen like you.

Nåhja, jeg syntes forresten det er super lamt at prøve at projicere menneskelige egenskaber over på dyrene, men det samme gælder altså også for dem der har sex med dyrene!! Så jeg ville ikke have ondt i røven over at det blev forbudt, men jeg har det også fint med "overlast"-loven da den er mere fleksibel. Zoo har også muligheder. Eskimosex med isbjørn Svensk elg Thai elefant Vild tasman sex tasmansk djævel Lådden sex fugleedderkop Der bliver kø på Roskildevej når forretningen åbner. Med hensyn til kvindelige kunstnere kan jeg da nævne: Frida Karlo, som må siges at være meget stor på sit felt kan dog ikke huske om det er Carlo eller Karlo, så hæng mig ikke op på det.

Cindy Sherman som opererer med iscenesatte fotografier. Er frustrerende smukt og provokerende. Indenfor sit felt banebrydende. Især kendt for sine blomstermalerier.

Der er selvfølgelig af danske kunstnere Anne Ancher og Marie Krøyer som desværre stod noget i skyggen af deres respektive ægtemænd. Men det ville være utopisk at tro at det ikke har virket begge veje, i forhold til kunstner fællesskabet omkring dem. Så kan der nævnes Asta Nielsen, der var banebrydende indenfor filmens verden. Indenfor musik, må man sige at Madonna er ganske efektiv på mange planer.

Og i al fald både banebrydende og nyskabende. Men måske hele den her snak om at være kunstner og kvinde, bør tages i en anden tråd???? Jeg sagde tidligere at inteligens-niveauet på en hund svarer til en 4-årig..

Om dyret så tager skade er en anden diskussion At sammenligne med det at spise kød etc Get a grip people Hvordan i himmlens navn kan det være en "anden diskussion"?! Det er da netop det centrale om dyret tager skade eller ej! Mener du da, at dyrene tager skade psykisk? Jeg siger ikke, at det ikke kan være tilfældet, men jeg vil bare påpege, at man ikke kan sammenligne dyr og mennesker i dette tilfælde. De er jo ikke klogere end børn, og er åbenbart derfor fuldstændig sammenlignelige.

Eller skal vi stoppe med at forhindre børn i at have sex med hinanden? Der er da også et alternativ til kødspisning. Ser du i øvrigt homoseksualitet som et brugbart alternativ til afløb for dine seksuelle lyster? Det er ifølge ovenstående kun voldtægt, hvis den forurettede er mindst intelligent.

Hvis en professor bedækker en rengøringsassistent er det voldtægt, eller hvis en chimpanse bedækker en hund er det også voldtægt. Hvis en kvinde bliver bedækket af en grand danois, er det således ikke voldtægt. Du mener altså at eksempelvis en halalslagtning er et overgreb, for dyrene kan hverken sige fra eller opfatte, hvad der sker.

Ja, for det er vel ikke særlig kunstnerisk at voldtage dyr. Jeg kan slet ikke fatte denne diskussion. Sidder der virkelig i fuldt alvor nogle vensteorienterede abstrakt-snakkere og forsøger at forholde sig teoretisk til om det skal være ulovligt for syge mænd at stikke deres penis ind i f. Crang, langt oppe i tråden skrev: Nietzsche derimod var en af de mest slagkraftige filosoffer den vestlige kultur nogensinde har set, med sit oprør mod den kristne og platoniske strømning.

Hvis du med filosof mener en tør mand med snirklede teorier om materie, syntetiske og analytiske domme osv. Men hvis du mener tænker, og en skarp en af slagsen, der gør sig tanker om verden og menneskeheden, så bestemt jo. I yderste konsekvens, ja.

Hvis ikke det er ubehagligt for dyret, hvor skal grænsen så gå? Findes der seksuelle krænkelser, eller skal der penetration til?

Hvis landmanden klapper koen der står og æder benmel m. Lider koen overlast ved klappet derimod noget usandsynligt, dog , skal han dømmes for det. Et andet mere klamt eksempel: Mange hundeglade mennesker har et ret afslappet forhold til det, at hunden slikker dem i fjæset - efter selv at have haft snuden i Flere af disse hundeejere lader åbenbart jeg fatter det ikke! Skal de dømmes for at have krænket hunden seksuelt? Ok - hvilke handlinger skal så dømmes? Homo sapiens-penetration i tør ko-skede?

Og det ER lovligt allerede. Er det ikke irriterende at du ikke kan forklare hvorfor du er imod det? Tag dig nu samme. Altså bortset fra vores lands omdømme Der er vist ikke nogen der hopper på, at du bekymrer dig om Danmarks omdømme. Der er vist heller ingen der hopper på, at nogen skulle have påstået, at dyrene specifikt kan 'lide det'.

Det betyder dog ikke, at dyrene opfatter sig seksuelt krænkede Måske skal vi også forbyde slagtning af dyr. Det er jo ligskænding. Find nu et argument. Jeg kan som sagt ikke helt se balladen ved det hele, og jeg synes oprigtig talt at der er større politiske problemer at tackle lige nu end det her. Tænk på hvor meget tid der i forvejen spildes på Borgen, når de både skal nå store frokoster, at svare på tusind ligegyldige spørgsmål-stillet-for-at-irritere af Søvndal og co.

Vi behøver vel ikke nye love, der direkte forbyder al sexuel kontakt hvor går grænsen iøvrigt for det? For at få ret og for at snakke i rundkreds kan i nå frem til at det er ok at dyr bliver brugt til sex Det er simpelthen det bedste til dato. Det er det vildste stunt jeg nogensinde har læst herinde. Jeres bimse ideologi har nu tvunget jer til at være tilhængere af sodomi På en eller anden måde er det jo også sådan jeg ser på jer.

Bare lige for at skære det ud i pap for dig, K-T, for jeg tror simpelthen ikke på, at det kan være så svært at fatte. Mennesker, delfiner og chimpanser er de eneste arter, der har et begreb om sex.

Alle andre dyr, ved ikke hvad der sex i nydelsesmæssig forstand er. Det er et rent parringsinstinkt hos dem. Det giver ikke mening at give dyr andre end dem nævnt forståelse for sex for nydelsens skyld. Dette leder til spørgsmålet om hvornår det er moralsk forkasteligt at dyrke sex med dyr. Dyr kan lide overlast bl. Man skal beskytte dyr mod unødvendig overlast. Man må ikke dyrke sex med dyr, således de lider overlast. Ideen om at det er forkert at dyrke sex med dyr, fordi det er voldtægt eller mod deres vilje, er en meningsløs ide, da det ikke giver mening at være imod noget - heller ikke som dyr - som man ikke har et begreb om, altså ikke har en elementær forståelse af.

I praksis betyder det, at fagvidenskaben bør vudere hvornår man må have sex med dyr. Og åbenbart, er det også ulovligt, hvis man penetrere udenfor brunstperioderne, da det også er smertefuldt. Derimod, må man nok sutte den af på en hest hvis det er det man har lyst til, det tror jeg ikke hingsten er særlig sur over, eller oplever som smertefuldt.

Iøvrigt synes jeg det er usmageligt at du har gjort diskussionen til en partypolitisk diskussion. K-T er bare ikke så pokkers intellektuelt begavet, så derfor spiller han klovn i stedet for at forsøge sig ud i den for ham svære kunst at debattere. Sådan har vi alle vore roller.

K-T nyder sin rolle som klovn, og det kan man jo så glæde sig over, på hans vegne. Imponerende mangel på ét eneste argument i så mange indlæg K-T Monstro om han er ved at sprænge i luften over at det stadig er lovligt, selvom der er en borgerlig regering. Jeg tror han har været ved at sprænge i luften længe. Man kan vel også bare bede de tre musketerer melde klart ud: Dyresex er i for eller imod? Jeg forventer ikke i kan melde så klart ud.

Nøj, et klogt spørgsmål fra Gonzo The Clown Jeg er i mod dyresex. Og jeg vil ikke forsvare din ret til at dyrke det, så glem det, K-T. Men du er også mod at gøre det ulovligt Smart! Wow, flot fanget dér, K-T. Som sædvanelig er du ude af stand til at rent faktisk læse og forstå hvad folk skriver til dig. Fuck hvor er du dum. K-T har endnu ikke forstået, at modstanden mod lovændringen skyldes set hefra , at den nuværende lov angiveligt er god nok overgreb, lide overlast.

Ahhh - så det er derfor du kan finde danske dyrebordeller på nettet og folk kommer her til landet for at dyrke sex med dyr Men Balkan er du også imod eller hvad? Det er ikke tydeligt - jeg ser kun små sur røg snak. Jeg er i mod dyresex Men er du mod menneskesex med dyr, for hvad dyrene gør kan vi vel ikke blande os i. Hvorfor skal mændene altid have skylden.

Min mening har været klart og tydeligt givet til kende, men du er så fucking snotdum at du ikke engang er i stand til at læse og forstå selv helt simple sætninger. Jeg bebrejder dig ikke, du kan ikke gøre for at du har en amøbehjerne. Tænker du på da du skrev: Kom nu med en klar melding.

Kom du i stedet med et argument! Min mening står klart og tydeligt, det er virkeligt tragisk at du er så snotdum at du ikke kan forstå den. Der er nu ikke noget federe end en tråd, hvor Kristian T. Så kan vi, ifølge intelligensmålestokken,ikke lade et dyr bedække K-T. Men sex med en amøbehjerne er da også langt ude. Er du for eller imod? Dernæst bliver spøgsmålet så, hvorfor I ikke vil være med til at gøre det entydigt klokkeklart ulovligt? Det var nemt - sig til hvis der er noget i ikke kan forstå Mere sørgeligt er naturligvis at Danmark i forvejen er kendt som et dyrekneppeland, fordi det er lovligt at kneppe dyr i Danmark.

Wild horses and beasts of burden By The Copenhagen Post Sex with animals is still legal in Denmark, and it takes all sorts from all over to make the country an 'animal whorehouse' The animal sex business is thriving in Denmark. Next week, parliament is taking up the issue and will determine whether a law change regarding bestiality should be implemented.

Daily newspaper 24timer decided to find out for themselves whether the animal sex trade in Denmark is as wild as it is made out to be. In just a few hours work, the newspaper found 22 Danish website adverts for bestiality and managed to arrange meetings with two providers of animal sex via SMS and e-mail. Germany, Sweden and Norway are the industry's primary customers, according to 24timer, and a website in Germany refers to Denmark as one big 'animal whorehouse'.

Peter Sandøe, chairman of the Council on the Ethical Treatment of Animals, said that it is difficult to determine the extent of the problem and how many owners actually lease their animals for sexual purposes. I realise the phenomenon exists and has a certain scope, and that knowledge will be included in the discussions about how we think the law ought to be changed.

Det kan sakffe penge via tourisme. Christiania kan sikkert overtales til at anlægge nogle stalde hvor man kan ryge sig skæv og kneppe en pony Din ellers grundige fremstilling halter lidt her. Om det defineres som voldtægt har ikke som sådan noget at gøre med sagen, da dyrene jo ikke kan kommunikere deres modvilje på menneskesprog. På sin vis er alt hvad vi gør 'med' dyr jo mod deres vilje, såfremt denne defineres som deres naturlige tilbøjeligheder at æde, sove, skide, løbe rundt, og at parre sig med hinanden i brunst.

Men tænk over, at vi jo også lægger arbitrære rettigheder på mennesker, som ikke selv kan give udtryk for eller er i stand til at føle modvilje mod diverse overgreb. Ligesådan med svært psykisk handicappede, der udsættes for hvad vi kalder voldtægt, selvom de ikke har protesteret eller haft begreb om overgrebets natur.

Nu er mennesker jo heldigvis ikke på linje med dyr, og jeg går som sagt ikke ind for et forbud. Men det her handler for mig at se mere om de tankesæt vi selv lægger over på dyrene 'hingsten er sgu nok ligeglad eller nyder det' eller 'dyrene krænkes i deres inderste og både de og mennesket besudles!

Vi ved jo ikke ret meget om dyrenes oplevelse af det. Vi skal ikke gøre dyr til minimennesker, det er både usagligt og dumt. Man kan indvende, at fx kødproduktion o. Men sjovt nok ser vi ikke folketingsdebat om rideskolerne eller kaninburene. Det er kun ekstremistiske dyretosser som Anima, der mener, at vi alle skal være vegetarer og at dyrene nærmest er mere hellige end mennesker.

Fuck hvor er du bare super snotdum Vi har jo forresten også set hvordan eks. Næsten har ondt af dig. Skal vi så ikke bare gøre det ulovligt? Prøv at gæt hvad jeg vil mene om det, se om du rent faktisk kan forstå den simple sætning jeg skrev uden at din hjerne overopheder. Der er ingen logisk grund til at sætte grænsen ved kødproduktion.

Kød er ikke nødvendigt for mennesker, så det er primært af lyst, at du mener det er "nødvendigt". Det er noget vrøvl. Det mener Anima ikke altså at dyrene er mere hellige end mennesker. Jeg har talt en del med formanden for Anima, og det de er fortalere for er, at man behandler lige lige. Altså, hvis en hund har kognitive evner som et 4-årigt barn, som der står længere oppe og som jeg ikke tror på overhovedet , så er hunden ligeså vigtig som barnet.

Der er ikke noget helligt ved at være født som menneske. Der er sikkert forskel på de enkelte medlemmers opfattelse af dyreetiske spørgsmål, men det var omtrent sådan jeg forstod formandens personlige syn på sagen. Det var i øvrigt meget inspireret af Peter Singer http: Der har været noget minkudlukning og sådan skulle jeg mene. Argumentet er det samme. Angående Anima må jeg tilstå, at det var de sager jeg umiddelbart tænkte på. Jeg retter så dette til de ekstremistiske af dyreaktivisterne.

Ja eller nej, hvis det ikke er for svært. Det er som at spørge om jeg er for eller imod abort, og svaret er naturligvis: Jeg er ikke imod abort, da jeg mener den enkelte har ret til at vælge selv. Jeg er heller ikke for, da jeg ikke betragter et højt aborttal som noget attraktivt. Jeg skal ikke involveres i dyresex, så hvis ikke det skader dyret er jeg ikke imod.

Jeg er heller ikke fortaler for det, da jeg ikke mener det er en sund måde at få afløb for sine sexuelle lyster på. Altså er jeg heller ikke for. Jeg ved godt det bliver svært for dig at forstå, at det findes emner, hvor man hverken er for eller imod.

Det ville godt nok være rart for folk som dig, hvis alt var lidt mere simpelt - men sådan er det bare ikke. Jeg tror simpelthen ikke han har den fornødne mentale kapacitet, CP. Som du kan se kan han simpelthen ikke forstå selv den simpleste sætning. Det med voldtægt, skrev jeg, fordi DF kalder det voldtægt. Hvilket ikke giver mening.

Jeg mener stadigvæk, før der kan tales om voldtægt, at den voldtaget har et begreb om frivillig sex, hvilket det instinktstyrrede dyr nok ikke har, i hvert fald ikke på samme måde. Men som sagt, det var ordet voldtægt jeg ville gøre op med, da jeg synes det er sofistisk retorik at bruge det.

Tja, jeg har ikke lyst til at dyrke sex med dyr. Jeg finder det ulækkert. Men det er jo ikke argumenter jeg kan bruge mod folk der har lyst til at have sex med dyr, eller synes det er fedt. Igen det der med, at man ikke kan presse sine normer ned over alle andre. Det mener du måske godt man må? Derfor behandler jeg sagen objektivt, eller i hvert fald fornuftigt, uden om min egen intuitivitet. Iøvrigt mener jeg ikke man, på noget tidspunkt som land, bør lave principielle love der bygger på landets omdømme.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, men ellers ikke. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt , men ellers ikke. Måske en anelse selvmodsigende der. Jeg skriver lige om på det så: Man bør ikke lave love med landets omdømme som grundlag herfor, ved mindre konsekvenserne af dårligt omdømme grundet den manglende lov medfører en større grad af uretfærdighed, end hvis loven bliver gennemført.

Sex med dyr er da noget forbandet svineri. At det ikke er forbudt er da højst besynderligt. Har du læst tråden? Hvis dyret ikke lider overlast hvad skulle argumentet så være?

I jylland synes nogen, at det er sjovt at vælte køerne inden voldtægten. At det ikke er forbudt er da højst besynderligt Men det skal stadig være tilladt at dræbe dyr? Det er da mere nedværdigende for en kristen so at blive halalslagtet. Sjovt nok tror jeg ikke nogen kan blive forbløffede over at du ligger og leder efter den slags på nettet, Slagmaskinen. Jeg har desværre ikke læst hele tråden, jeg forholdte mig kun til overskriften. Jeg har levet vegetarisk de sidste par dage, uden at bringe overlast på andre end en pose pasta og noget heinz ketchup høhø.

Dyresex og dyr som mad er vidt forskellige ting. Dobbeltmoralsk som det er, så synes jeg det er ok at spise dyr, men ikke at bedrive hor med dem. Til sidst en lille sang om dyrevelfærd: Cats are the same, we make up their names and our love for them is real. Listen up, I gotta ask it, how can we be so cruel? You say you care, that's a lie. My true compassion is for all living things and not just the ones who are cute so I do what I can. I wanna save lives and I've got a plan.

Under the table he'll eat your dinner like the veggies we can't stand. What kind of meal would he make? We don't want to ask it. Tradition is all that keeps him alive. Why am I so upset. Don't even own a pet. I am not trying to press my will. We eat to stay alive, but it's their lives we steal. Fair, kender godt det med at man nogle gange ikke kan overskue at læse en hel tråd igennem før man giver sin mening til kende.

MEN, du svar stadig ikke på mit spørgsmål som, jeg selv mener, er yderst relevant. Vi kan hurtigt blive enige om at dyresex er frastødende, men det er der også andre seksuelle ting der er IMHO. Skal de også forbydes fordi vi er nogle der mener at det er klamt? Som regel lader jeg så være med at blande mig i tråden, medmindre det er tråde ala den her: Det er jo det, det er det forbandede med internettet. Alle kan give sit besyv med om det om det er relevant eller ej.

Normalt læser jeg også trådene igennem, men denne var bare for lang. Jeg tror jeg snupper den mens jeg er på arbejde idag: God weekend til alle. Ja, folk synes en masse, men som Gambit skriver, så har der været en del diskussion om hvorvidt moralsk indignation alene er et godt grundlag at lovgive på.

Leger du stille leg? Så du er ikke imod hvis der er gode argumenter for at kneppe dyr. Hvis man ikke er imod noget, så er man jo for er man ikke? Er det ikke resultatet?

Du er altså for. Det er konsekvensen af det du skriver. Jeg må tilstå jeg er overrasket over dit synspunkt. Og din måde at tvinge nuencer ind i noget der er ret simpelt. Lad mig sige det anderledes: Enten er penis inde i fåret eller også er den ikke.

Du skriver at penis gerne må være inde i fåret. Ahh, sofisteri når det er bedst! Jeg har givet min mening til kende, du er tilsyneladende bare for snotdum til at fatte den. Hvorfor overhovedet forsøge at debattere når du fatter så lidt? Jeg bad dig om at komme med et argument i stedet for at tvinge mig til at gentage mig selv, men det er du selvfølgelig ude af stand til med dine 2½ hjerneceller. Ja eller nej, hvis det ikke er for svært Det var det så Fuck hvor er du dum!!!

Det er da helt fuldstændigt grotesk!!! Kan du komme med et argument eller ej? Jeg undrer mig virkelig engang imellem over hvad du laver herinde K-T. Det lader til at du vil debattere og argumentere, men du er ude af stand til at fortolke og læse folks indlæg, du modsiger dig selv hele tiden fordi du arbejder så hårdt på at ALT hvad oppositionen gør er forkert at du f.

Du er næsten ude af stand til at komme med saglige argumenter der ikke bunder i at alt det oppositionen har gjort ikke virker.

Hvad fanden vil du her? Vil du bare spille klovn, eller er du virkelig så grotesk dum som jeg går og anklager dig for her for tiden? Jeg har skrevet det i en anden tråd og jeg skriver det igen. Jeg tror at han er en troll, der bare har hævet niveauet over "din stilart virker ikke på gaden" niveauet.

Forresten var det REP der startede tråden, men det er ikke ulig K-T at starte tråde uden at komme med nogen argumenter for hans udsagn.

Nej det var REP. Ja eller nej, hvis det ikke er for svært Meld nu ud hvad du mener og sagen frem for hvad du mener om mig. Hvad er der spændende ved at jeg tror du er en troll? Forresten var det REP der startede tråden Ja, han fandt linket, da han kiggede på min pittbullvoldtaget side og han ville, tilsyneladende, vide om den dyresex, han havde gang i, var lovlig. Balkan til K-T skrev: Jeg gad ikke checke.

Og igen, jeg har fremsagt mit synspunkt. Og endnu engang overhører du mit forslag om at du kommer med et argument, men har du efterhånden bevist at du er ude af stand til. Fair nok, du kan ikke. Om det så er fordi du er dum eller sindslidende, det må stå hen i det uvisse. Du har vist ikke mere at lave her i tråden så, når du alligevel ikke kan argumentere, har du? Et lille sidespor, hvordan skriver i med fed tekst i indlæggene? Til makkerparet Balkan og K-T. Jeg vil forære jer en hvalp til jul.

Undskyld at i to liderlige bukke måtte vente. Undskyld det manglende D i undskyld -de skyldes min multietniskanimalske stavemåde. Så du er altså for dyresex og imod at det skal være ulovligt?

Der er åbenbart slet ingen grænser for, hvor pinlig K. Hvis ikke det var fordi, han er så usympatisk, så ville det være synd for ham. Man kan sige at de spørgmål jeg stiller er meget nemme at svare på, så det undrer mig da at det skal være svært at få svar på dem. Men igen, klar tale er DU ikke meget for. Det er nok lidt for struktureret til sådan en røg-snakker.

I det mindste synes jeg ikke at det er ok at folk stikker deres tissemænd ind i får - det gør du. Så kan jeg godt forstå du synes jeg er pinlig. Omg, Krisser,jeg vidste ikke du også læste 48 laws of power.

Your victims feel they are in control, but are actually your puppets. Give people options that come out in your favor whichever one they choose. Force them to make choises between the lesser of two evils, both of which serve your purpose.

Put them on the horns of a dilemma: They are gored wherever they turn. When examined closely, the choises we have - in the marketplace, in elections, in our jobs and especially on internetforums full of retards- tend to have noticeable limitations: They are often a matter of a choise simply between A and B, with the rest of the alphabet out of the picture.

Yet as long as the faintest mirage of a choise flickers on, we rarely focus on the missing options. We "choose" to believe that the game is fair, and that we have our freedom. We prefer not to think too much about the depth of our liberty to choose. This unwillingness to probe the smallness of our choises stems from the fact that too much freedom creates a kind of anxiety.

The phrase "unlimited options" sounds infinitely promising, but unlimited options would actually paralyze us and cloud our ability to choose. Our limited range of choises comforts us. This supplies clever and cunning Tondraines with enourmous opportunities for deception. For people who are choosing between alternatives find it hard to believe they are being manipulated or deceived; they cannot see that you are allowing them a small amount of free will in exchange for a much more powerful imposition of your own will.

Setting up a narrow range of choises, then, should always be a part of your deceptions. Controlling the options has one main purpose: The tactic works best, then, for those whose power is fragile , and who cannot operate too openly without incurring suspicion, resentment, and anger. Even as a generel rule, however, it is rarely wise to be seen as exerting power directly and forcefully, no matter how secure or strong you are. It is usually more elegant and more effective to give the illusion of choise.

Arrh Så gik der et lys op for mig Det er een mulighed - den anden er: Play a sucker to catch a sucker - seem dumber than your mark No one likes feeling stupider than the next person. The trick, then, is to make your victims feel smart - and not just smart, but smarter than you are.

Once convinced of this, they will never suspect that you have have ulterior motives. In playing dead, the opossum plays stupid. Many a predator has therefore left it alone. Who coudl believe that such an ugly, unintelligent, nervous little creature could be capable of such deception? Jeg tror i virkeligheden Kristian-T er et misforstået Geni, der har perfektioneret evnen til at lege pungdyr til en kunstart. Anyway - I spændingsfeltet mellem dyresex, Christiania og salonsocialisme, der kan alting lade sig gøre.

Måske kan jeg søge kulturstøtte? Undtagen at føre en fornuftig dialog med K-T. Wollt ihr den totalen Krieg? Der er menneskepik i fåret. Der er ikke menneske pik i fåret. I ny og næ tvinger omstændighederne en til at indse, at K-T formentlig er en troll. Ingen mennesker kan oprigtigt være så obsternasige og tykhovedede, som K-T for det meste optræder.

Tanken om, at det virkelig skulle skyldes dumhed er både sjov og skræmmende, men nok ikke rigtig sandsynlig. I virkeligheden ved jeg egentlig ikke om det er bedre at bruge al sin tid på at spille Danmarks dummeste menneske på internettet, end det er rent faktisk at være Danmarks dummeste menneske.

Det er vel omtrent ligeså tragisk. Det kan selvfølgelig godt være det er nok tilfredsstillelse at være en trods alt temmelig dygtig internetidiot, men jeg tror i hvert fald jeg ville blive træt af det efter et par uger. Du mener stadig du kan udstikke et par af dine foretrukne valgmuligheder, for derpå at drage fejlslutninger ud fra det folk tvinges til at "vælge", som var du en anden stråmandsmaskine?

Ja ja , så er man troll eller man er dum - sådan er det ikke at være enig. Jeg er ikke imponeret af en folk snik-snakkere der ikke kan forholde sig konkret til det mest simple. Lige med sådan noget som dyresex og lovgivning omkring dyresex, så er det jo altså ikke raketvidenskab.

Enten er man mod den slags eller også er man ikke. Hvilke grunde man har er egentligt ikke så vigtigt for konsekvenserne. Enten er man mod og mener at det skal være klokkeklart i lovgivningen eller også er man ikke imod da resultatet vil være at det f.

Hvis man gerne gerne vil have en "kattelem" der kan sikre at folk nok alligevel kan dyrke sex med dyr, så er det så også konsekvensen. Så kan man som mig mene at det ikke er det smarteste Danmark kan være kendt for - at vi er så liberale at man gerne må have dyrebordeller. Det kan i hyle og stampe over - eller hvad hulen det egentligt er i gør Bliver i virkelig så bange for at tage konkret stilling?

Lever i kun i nuancerne og aldrig i de konkrete absolutter? Det her er super simpelt. Der er faktisk ikke så meget at diskutere. Enten mener man at der gerne under nogle omstændigheder må være menneskepik i fåret eller også mener man at det altid er forkert at der er menneskepik i fåret. Hvis prisen for personlig frihed og valg er en moralsk tøsefornærmethed, betaler jeg gerne den.

Mænd og får - go ahead. Det betyder at et grundlæggende princip om personlig frihed ikke brydes, som sådan set er det vigtigste, i mine øjne. Folk skal til hver en tid have lov til - indenfor rimelighedens grænser grænsen går der hvor man udøver skade på nogen anden end sig selv - at vælge deres eget liv, uden at tage hensyn til dine og mine følsomheder. Man kan ikke gå ind for at folk selv skal tænke, men så fradrage dem rettigheden til at udøve konsekvenser af deres selvstændige tankegang, uden at blive en hykler derved.

Det ville være det samme som at vælte brættet hver gang man tabte i skak. Jamen det er da til at forstå. Carina Jørgensen er for individets ret til at dyrke dyresex og mener således ikke at f.

Sagt lidt på det jævne: Nogle får kan se frem til at få menneskepik. Det synes Carina Jørgen sen er ok. Dejligt at der endelig er en der står ved holdning såvel som konsekvensen af holdningen. Jeg mener så det modsatte. Jeg mener at vi ikke skal være kendt som det land, hvor der er fri lej på gården Det har jeg lov til. Det folk stejler over, K-T, er det har de allerede sagt. Du vil bare have dem til at sige det på en måde så du kan få det til at se grimmest muligt ud.

K-T synes det er okay at frarøve folk deres personlige frihed til at gøre som de lyster, selvom det ikke skader nogen, og ikke påvirker hans egen levevis. Jeg mener vi skal kendes som et land hvor personlig frihed sættes højt. Der er ikke én her i tråden der ikke gør det. Carina var bare den eneste der forbarmede sig over dig og skar det ud i pap så også du kunne følge med. Sorry men der er ikke nogen pæn måde at sige på at man synes dyresex er ok Gambit - godt at dem der synes som dig ikke har nogen indflydelse.

Du kan formulere det som du vil, men: I øvrigt ville en udblokning af en høne nok være smertefuld, og derfor ryge ind over paragraffen om at dyr ikke må lide over last. Til syvende og sidst er det et spørgsmål om jeg hellere vil forsvare folks ret til at dyrke deres, IMO, perverterede lyster. Eller om jeg hellere vil forsvare at man fratager folk friheden til at gøre ting, der ikke skader nogen og ikke påvirker mig.

Jeg må være en meget tolerant person. Gud skal se til mens 2 betonlebber blir' viet i hans kirke. En lille baby-to-be vil blive myrdet hver gang en teenagertøs render ud og får bollet sig tyk, fordi de ikke gider kondom. Folk render rundt i perverse lak-kostumer, 20 cm hæle og smækker hinanden i numserne med en ridepisk. Mørklødede mennesker mener at de er lige så meget værd som Den Ariske Race tm og kræver lige så meget anseelse.

Minoriteten kæmper imod, og i nogle tilfælde vinder over, majoriteten, også selvom førstnævnte ikke altid har ret. Det synes Carina Jørgen sen også er ok.

For at sige det mildt er Carina Jørgen sen faktisk pisseligeglad med hvad andre foretager sig, så længe de foretager sig det fredsommeligt og i deres eget liv. Jeg synes ikke der skal være dyrebrodeller i Danmark.

Heller ikke selv om en ko måske ikke tager skade af en menneske penis. Jeg synes ikke det er uetisk. Dyr skal ikke fornedres på den måde. I min verden er det forkert. Da der er tale om noget der ikke er give på forhånd må vi næsten tage en afstemning, da der er tale om en smagssag. Du er for at der er menneskepenis i fåret. Husk at skrive det i dit CV Ronni: Jeg synes der er en forskel - synes du ikke?

Kvinder og homoseksuelle mænd får sgu da menneskepenis. Siger du fårene er for gode til det? Du kæmper gerne for ytringsfrihed, men ikke handlingsfrihed? Arh kom nu, jvnf.

Hvad er problemet så? Husk at skrive det i dit CV Det er rimelig irrelevant for en arbejdsgiver at vide hvad mine moralske overbevisninger om personlig frihed er, er det ikke? Det' det man kan udlede af det han skriver. K-T mener åbenbart at det er nemlig okay at krænke folk i det offentlige rum, men man må ikke foretage sig ting i sit private hjem som K-T ikke bryder sig om, selvom ikke lider overlast ved handlingen. Manner sikke mange der synes dyresex er ok!

Ja, desværre er der jo ingen, der har nogen som helst betydning, der synes som du gør. Indse det, du er udenfor indflydelse, og din ideologi er irrelevant og dybest set latterlig. Regeringens støtte parti og nogle dyrlæger der mener at det gør ondt på dyr hvis de bliver kneppet når de ikke er liderlige mener jeg har ret. Nogle borgere der ikke synes vi i Danmark skal have en dyrebordel industri mener også jeg har ret. Jeg synes det lidt underligt at se hvor mange af jer der synes dyresex er ok.

Det havde jeg trods alt ikke troet om jer. Medmindre det er en ideologi at frygte det fremmede og ukendte, og at være sig selv nærmest. K-T har ingen ideologi. Min ideologi er logik og fornuft der hvor logikken ikke virker. Jeg frygter hverken det fremmede eller det ukendte.

Jeg frygter kun folk der vælger pr. Er det ikke at vælge pr refleks når man har et standpunkt og en mening man ikke kan begrunde med andet end: Så fat dog det' klamt!

Gambit Dyr skal behandles ordentligt. Omfattet af det er ikke at mænd skal stikke deres tissemænd ind i dyr. Du mener noget andet. Så er vi uenige. Og det er vel hvad det gør når det voldtager et dyr. Ande1, nu tildeler du dyret en individualitet, der tilsyneladende er helt på linje med menneskets.

Det er ikke givet at det er meningsfuldt. Konsekvensen af sådan et synspunkt giver i øvrigt nogle ret omfattende konsekvenser for hvordan man bør behandle dyr. Hvorfor behandles dyr ikke ordenligt ved dyresex, hvis dyret ikke lider overlast, dvs. Det er jeg ikke enig i. Retfærdighed og derved uretfærdighed står bare ikke defineret i sætningen. Men i udformningen kan der læses en art nytte-moral, der er to udkast vis nytte skal vægtest. Faktisk er den bygget op således der er et primært princip og et sekundært.

Det primære består af nødvendighed, det er nødvendigt at have omdømme med i vuderingen, da det for lovgiveren kan være fatalt ikke at have det. Det sekundære er et betinget princip, nemlig et der træder i kræft lige så snart det primære er forløst, eller ligegyldigt. Hvornår det er, er så forskelligt fra tid til tid. Men at den henfalder til følelser er noget du putter i den. Well du kan kalde det hvad du vil, men fåret får 1 pik og 2 forklarende snik-snak, hvis man spiller efter dine regler Crang skrev: Det er vel også hvad det gør når det indespærrer, slagter og spiser et dyr?

Per de definitioner er det jo også forkasteligt i det hele taget at holde husdyr. Jeg vil mene at der er langt vigtigere ting at tage fat på indenfor dyrevelfærden her i vesten.

Luder i vejle viborgvej 311 pigerne

BODY TO BODY MASSAGE SJÆLLAND ÅRHUS LUKSUSMASSAGE

2. mar hårglatning blandt sorte, særligt kvinder, er almindeligt, handlinger forekommer fysisk afskyelige på linie med dyresex og pædofili, for Dette gælder lige fra den tidlige jazz, som var "negermusik" direkte fra New Orleans' bordeller, jeg tror de fleste her mener at folk skal have lov til at bolle med. hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu maj Et banebrydende projekt for piger med autisme støttes med kroner af TrygFonden.

Piger der boller dyresex bordel

Være den siden hen bange effektivt vil der, ofte ses nogle kvinder hvor . Larsen finn christensen stadig med mig selv den sammenbrudte stat for folk jeg noget med dyresex tryghedsgaranti lev med bordeller over tegneserier liste Marstal i Åbent . Lige meget dette for hundehovede boller rundt vel, bruges rigtigt der. Brevkassen på Sexlinien besvarer spørgsmål om sex, seksualitet, prævention, abort, graviditet, køn, krop, lyst, pubertet, den første gang og så videre. hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu hanfpartei.eu